Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κουκουνάρια ( vid + εικόνες)

  • Στολίστε το σπίτι σας τις γιορτές με κουκουνάρια
  • Συνθέσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα κουκουνάρια
Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με κουκουνάρια ( vid + εικόνες)
you tube / Amazing Craft Ideas

Πασπαλισμένο με γκλίτερ, βαμμένο σε χρυσαφί χρώμα ή σε μια σύνθεση με γκι, το ταπεινό κουκουνάρι μπορεί να μεταμορφωθεί στο πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

Οι προτάσεις και οι ιδέες πολλές: κουκουνάρια σε πιατέλα φωτισμένα με φωτάκια, κουκουνάρια κρεμασμένα από τα φωτιστικά ή στους τοίχους, κουκουνάρια στο τζάκι ή στα βάζα.


https://www.instagram.com/p/CW1YYLHr3-o/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε όσα περισσότερα κουκουνάρια μπορείτε, κι αφού δείτε το βίντεο που ακολουθεί να αποφασίσετε ποιες από τις διακοσμητικές ιδέες θα φτιάξετε.

Βέβαια όχι μόνοι σας αλλά με τη βοήθεια των παιδιών. Είναι άλλωστε μια δημιουργική δραστηριότητα για όλη την οικογένεια και τι καλύτερο τώρα που ξεκινούν οι διακοπές να περάσετε χρόνο μαζί, διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα.

Εφοδιαστείτε με κόλλα, κόλλα σιλικόνης, αρκετή χρυσόσκονη, κορδέλες, διάφορα άλλα υλικά χειροτεχνίας και αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη.



Φυσικά υπάρχουν και πολλές ακόμα ιδέες όπως αυτές:



Kαι για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα δεν έχετε παρά να δείτε στη gallery που ακολουθεί χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κουκουνάρια:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved