DIY χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Έξυπνες και όμορφες ιδέες για το σπίτι

  • Διακοσμήστε το σπίτι σας τις γιορτές με δικές σας δημιουργίες.
  • Φτιάξτε όμορφες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για το σπίτι σας. 
DIY χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Έξυπνες και όμορφες ιδέες για το σπίτι
Instagram @ passion.for.imaginary.play

Φέτος τις γιορτές στολίστε το σπίτι σας με δικές σας δημιουργίες. Αξιοποιήστε αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας και αφιερώστε λίγο χρόνο για να φτιάξετε με τα παιδιά, όμορφες συνθέσεις και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για το σπίτι.

Για παράδειγμα μπορείτε να πάρετε διάφορα κεριά που έχετε και να τα διακοσμήσετε με στικ κανέλας, να στολίσετε τον τοίχο με μπάλες, να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες μπάλες από εφημερίδες και πολλά πολλά ακόμα.

Ποτήρια κηροπήγια


https://www.instagram.com/p/CWoajPIrzsQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις πιο όμορφες και εορταστικές ιδέες είναι να μετατρέψετε τα ποτήρια σας σε κηροπήγια. Η φιγούρα του Άγιου Βασίλη, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ένα γκι, μπορούν να απογειώσουν για παράδειγμα ένα κολονάτο ποτήρι. Αν έχετε περισσότερο χρόνο, επιλέξτε κάποια χρώματα και βάψτε τα ανάλογα με τα σχέδια που σας αρέσουν.

Γυάλινα βάζα


https://www.instagram.com/p/CIttIDJnCmN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άλλη μια εύκολη και εντυπωσιακή DIY πρόταση είναι αυτή με γυάλινα βάζα. Αν δεν θέλετε να τα βάψετε και να δέσετε χριστουγεννιάτικες κορδέλες στη βάση τους, μπορείτε να τοποθετήσετε μπάλες ή ρεσώ στο εσωτερικό τους διακοσμώντας τα με όμορφα μικρά στολίδια, όπως χάντρες με πολύχρωμες κορδέλες ή στικ κανέλας.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε αρκετές εντυπωσιακές DIY χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το δικό σας σπίτι.






Αν δεν βρήκατε κάτι που να σας εντυπωσιάσει δείτε κι αυτό το βίντεο:






Ομως και στη gallery θα δισπιστώσετε ότι οι επιλογές της DIY διακόσμησης των γιορτώ είναι πραγματικά πολλές και εντυπωσιακές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved