Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τοίχων: Ιδέες για να στολίσετε όλο το σπίτι

  • Ιδέες για να διακοσμήσετε όλο το σπίτι
  • Μπορείτε να στολίσετε τους τοίχους σας για τις γιορτές
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τοίχων: Ιδέες για να στολίσετε όλο το σπίτι
Instagram / yase_minnak

Είκοσι μέρες μένουν για τα Χριστούγεννα! Σίγουρα έχετε στολίσει ήδη το δέντρο, ίσως το τζάκι, το μπαλκόνι και έχετε βάλει σε διάφορα σημεία του σπιτιού χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Τι μένει; Να στολίσετε τους τοίχους!

Ναι, ναι, η διακόσμηση των τοίχων σας μπορεί να κάνει τι διαφορά και κλέψει τις εντυπώσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τοίχων: Ιδέες για όλα τα γούστα

Οι επιλογές σας είναι πολλές. Μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, καδράκια με χριστουγεννιάτικες εικόνες ή σχέδια ή ακόμα και στεφάνια.

Μία εξαιρετική ιδέα είναι και ο μαυροπίνακας. Τα τελευταία χρόνοα οι μαυροπίνακες είναι της μόδας στη διακόσμηση του σπιτιού και εάν ήδη έχετε σπίτι σας μπορείτε να τον αξιοποιήσετε για να απογειώσετε το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ. Ιδού μία ιδέα.

xristougenniatiki diakosmisi toixwn 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / megannavarro

Αντίστοιχα, μπορείτε να ζωγραφίσετε με χρωματιστές κιμωλίες μπάλες, αστέρια, δεντράκια, χιονονιφάδες και χιονανθρωπάκια. Τα παιδιά σίγουρα θα κατενθουσιαστούν και θα απολαύσουν τη διαδικασία.

Άλλη εναλλακτική είναι να αγοράσετε χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα τοίχου. Μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα και με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα και όμορφα σχέδια.

xristougenniatiki diakosmisi toixwn 4

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / wearethehiddenfolks

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved