Διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες για να το στολίσετε τα Χριστούγεννα (εικόνες)

  • Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού
  • Ιδέες για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι σας για Χριστούγεννα
Διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες για να το στολίσετε τα Χριστούγεννα (εικόνες)
Instagram / sarimaaria

Οι περισσότεροι έχουμε ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και σιγά-σιγά σειρά έχουν και οι υπόλοιπες γωνιές του σπιτιού. Εδώ στο Mothersblog.gr σας έχουμε δείξει ιδέες για να διακοσμήσετε τα παράθυρα, την κουζίνα, το τραπεζάκι του σαλονιού. Τι μένει; Το μπαλκόνι!

Μπορεί να μην καθόμαστε έξω τους μήνες αυτούς, υπάρχει όμως πιο όμορφο θέαμα την περίοδο των γιορτών από το να περπατάς στον δρόμο και να χαζεύεις τα στολισμένα σπίτια; Επίσης, μην ξεχνάτε ότι και εσείς θα μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στο στολισμένο σας μπαλκόνι ακόμα και όταν κάθεστε στον καναπέ.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού: Ιδέες για όλα τα γούστα

Οι επιλογές σας σε ό,τι αφορά τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού είναι πολύ περισσότερες από όσες νομίζετε. Εάν τις προηγούμενες χρονιές απλώς βάζατε μία σειρά από λαμπάκια στα κάγκελα, φέτος δοκιμάστε να το κάνετε λίγο πιο... υπερπαραγωγή με γιορτινά υφάσματα και άλλα διακοσμητικά.

Μπορείτε μάλιστε να βάλετε σε ένα βάζο ή μια γλάστρα κλαδιά από έλατο (αληθινά ή ψεύτικα) και να στολίσετε ένα mini δέντρο, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.


https://www.instagram.com/p/CWQuaI8g1iC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού σας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved