H γυναίκα που ζωγραφίζει παιδικά δωμάτια και βοηθά τα παιδιά να ονειρεύονται

Η καλλιτέχνης Darina με έδρα τη Μόσχα μεταμορφώνει τα παιδικά υπνοδωμάτια με υπέροχες ζωγραφισμένες στο χέρι τοιχογραφίες.

H γυναίκα που ζωγραφίζει παιδικά δωμάτια και βοηθά τα παιδιά να ονειρεύονται

Μήπως θυμάσαι το δωμάτιο που είχες ως παιδί; Πολλοί από εμάς είχαμε την τύχη να έχουμε έναν χώρο όπου νιώθαμε ασφάλεια και έμπνευση. Αλλά για τους γονείς που θέλουν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα μαγικούς κόσμους για τα παιδιά τους, μια καλλιτέχνιδα με έδρα τη Μόσχα, γνωστή απλώς ως Darina, φαίνεται να είναι η γυναίκα που δημιουργεί παιδικά δωμάτια που εμπνέουν μαγεία!

Η καλλιτέχνης μεταμορφώνει τα παιδικά υπνοδωμάτια με περίεργες, ζωγραφισμένες στο χέρι τοιχογραφίες που αιχμαλωτίζουν τα θαύματα της φύσης και της παιδικής φαντασίας. Με την ξεχωριστή ονειρική χρωματική της παλέτα, κάθε τοιχογραφία μοιάζει με ακίνητη σκηνή από ταινία φαντασίας κινουμένων σχεδίων. Από πιθήκους που αιωρούνται από δέντρα της ζούγκλας μέχρι μαγευτικές φάλαινες που κολυμπούν μέσα στον ωκεανό, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς αυτά τα ζωγραφισμένα ζώα να ζωντανεύουν στους τοίχους.


https://www.instagram.com/p/CUraJWDMxqj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάθε σχέδιο έχει ένα στοιχείο κίνησης, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να τα καταλάβουν όλα τα στοιχεία της φύσης και να φανταστούν τι θα συμβεί στη συνέχεια. Μία τοιχογραφία παρουσιάζει ακόμη και έναν πύραυλο που απογειώνεται στο διάστημα!

Εκτός από το να ζωγραφίζει ονειρικά σενάρια, η Darina δημιουργεί και εκπαιδευτικές τοιχογραφίες. Αν θέλεις να πάρεις έμπνευση μπορείς να μπεις στο Instagram της Darina και να θαυμάσεις τις υπέροχες τοιχογραφίες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved