Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κεριά: Απλές και έξυπνες ιδέες για το σπίτι

  • Διακοσμήστε το σπίτι σας για τις γιορτές με όμορφα κεριά
  • Ιδέες για να διακοσμήσετε τα κεριά με στικ κανέλας, κορδέλες, γκι, ακόμα και με χριστουγεννιάτικες μπάλες
Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κεριά: Απλές και έξυπνες ιδέες για το σπίτι
Instagram @ sweetsoycandle

Τα φετινά Χριστούγεννα γιορτάστε τα με λίγη περισσότερη λαμπρότητα. Διακοσμήστε το σπίτι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, φτιάχνοντας υπέροχα στολίδια που θα κρεμάσετε στην εξώπορτα, στη βεράντα, στο καθιστικό.

Και επειδή είναι βέβαιο ότι θα έχετε αρκετά κεριά στο σπίτι ήρθε η ώρα αυτές τις γιορτές να τα αναδείξετε.

Κεριά με ύφασμα

Τυλίξτε τα στρόγγυλα κεριά με λινάτσα, τσόχα, ακόμα και καρό ύφασμα που έχετε βρει σε κάποιο συρτάρι του σπιτιού. Κολλήστε το ύφασμα με σιλικόνη και προσθέστε στικ κανέλας, κουμπιά, κορδέλες. Τοποθετήστε σε μια πιατέλα ή σε μια ξύλινη βάση και τοποθετήστε τα στο τραπεζάκι του καθιστικού.


https://www.instagram.com/p/CV-UdmGLDzh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κεριά σε βάζα

Σίγουρα έχετε πολλά γυάλινα βάζα στο σπίτι σε διάφορα μεγέθη. Αν πιάνουν τα χέρια σας μπορείτε να τα σχεδιάσετε πάνω χριστουγεννιάτικα σχέδια ή απλά να διακοσμήσετε το στόμιο με κορδέλες καρό και μέσα να τοποθετήσετε το κερί.

Κεριά σε σχήμα κυλινδρικό

Αν θέλετε κάτι απλό και εύκολο η λύση που σας προτείνουμε είναι για σας. Πάρτε διάφορα μεγέθη στο ίδιο χρώμα ( λευκό, κόκκινο, χρυσαφί) και τοποθετήστε σε μια μεγάλη πιατέλα μαζί με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα.


https://www.instagram.com/p/CV7x6wdvdF_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κεριά με κόκκινες κορδέλες

Άλλη μια εξίσου εύκολη λύση για εσάς που δεν το έχετε με τις κατασκευές είναι να ντύσετε τα κεριά που έχετε σπίτι με φαρδιές κορδέλες. Συγκεντρώστε ότι κορδέλες έχετε από αμπαλάζ δώρων ή μπορείτε να αγοράσετε ( είναι οικονομικές) και να δέσετε γύρω από τα κεριά με μερικά απλά στολίδια ( προαιρετικά).

Κεριά με ξυλάκια κανέλας

Είναι ίσως από τις πιο όμορφες και σχετικά εύκολες διακοσμήσεις που μπορείτε να κάνετε στα κεριά. Θα χρειαστείτε αρκετά ξυλάκια κανέλας, τα οποία είτε θα κολλήσετε είτε θα δέσετε με μια όμορφη κορδέλα γύρω από τα κεριά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πολλές ακόμα ιδέες για να διακοσμήσετε τα κεριά για τα Χριστούγεννα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved