Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Φτιάξτε ευφάνταστα στολίδια από ζυμαρικά

Υπέροχα στολίδια από υλικά που ήδη έχετε στο σπίτι σας. 

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Φτιάξτε ευφάνταστα στολίδια από ζυμαρικά

Λιγότερο από δέκα ημέρες μας χωρίζουν απ' τα Χριστούγεννα και το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη στολίσει το χριστουγεννιάτικο σπίτι και κάθε γωνιά του σπιτιού.

Τα στολίδια και τα φωτάκια όμως, ποτέ δεν είναι αρκετά για αυτό κι εμείς καθημερινά σας δίνουμε ευφάνταστες ιδέες διακόσμησης που ίσως να μην είχατε σκεφτεί.

Δεδομένου ότι αυτές τις γιορτές θα τις περάσουμε στο σπίτι, έχουμε τον χρόνο να φτιάξουμε τα δικά μας χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα παιδιά. Έτσι θα περάσουμε δημιουργικό χρόνο με τα μικρά μας και θα δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις παρά τις δυσκολίες και την ιδιαιτερότητα αυτής της περιόδου.

Η δική μας πρόταση για σήμερα είναι ευφάνταστα διακοσμητικά από... ζυμαρικά. Κι όμως, τα ζυμαρικά εκτός από βασικό συστατικό για λαχταριστά πιάτα, μπορούν να αξιοποιηθούν και για απίθανες χειροτεχνίες.

Εάν λοιπόν έχετε αρκετά ζυμαρικά στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να πατήσετε play στο παρακάτω βίντεο και να δείτε πόσες υπέροχες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved