Γωνιακός καναπές για μικρό καθιστικό: Οι επιλογές είναι πολλές (εικόνες)

  • O γωνιακός καναπές είναι άνετος και σε μικρό καθιστικό
  • Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε έναν γωνιακό καναπέ
Γωνιακός καναπές για μικρό καθιστικό: Οι επιλογές είναι πολλές (εικόνες)
Instagram @ theblossomshome

Τα τελευταία χρόνια οι γωνιακοί καναπέδες έρχονται πρώτοι στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Θεωρούνται πρακτικοί, άνετοι και ταιριάζουν στα περισσότερα living room, ακόμα και στα πιο μικρά μικρά αφού μπορείτε να βρείτε γωνιακό καναπέ στα μέτρα σας.

Πώς να επιλέξετε έναν γωνιακό καναπέ για το μικρό σας σαλόνι

Εάν έχετε ένα σπίτι με παράθυρο που βλέπει σε έναν όμορφο κήπο ή έχει θέα στη θάλασσα, τότε η επιλογή ενός γωνιακού καναπές είναι μονόδρομος. Δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ειδικοί του architecturelab.net

Διαστάσεις

Ένας γωνιακός καναπές ή σε σχήμα L χωράει να καθίσουν περισσότερα άτομα. Είναι σε μια ιδανική λύση για το μικρό καθιστικό όπου δεν μπορείτε να βάλετε πολυθρόνες, σκαμπό ή καρέκλες προκειμένου να μην «κλείσει» ο χώρος. Ένας γωνιακός καναπές μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να οριοθετήσει διακριτικά το σημείο που τελειώνει το σαλόνι και ξεκινά η κουζίνα.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να μετρήσετε τις διαστάσεις του σαλονιού και να σχεδιάσετε μια απλή κάτοψη πριν κάνετε την αγορά. Αυτό θα βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν χωροταξικά ζητήματα αργότερα ή να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις διαπιστώνοντας ότι ο καναπές χωράει οριακά!


https://www.instagram.com/p/BrQzciVFuWY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διακόσμηση σπιτιού

Οι γωνιακοί καναπέδες είναι η τέλεια λύση για κάθε διακόσμηση σπιτιού. Μπορείτε να συνδυάσετε διάφορα στιλ επιλέγοντας όμορφα μαξιλάρια σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και υλικά.Εάν έχετε απαλό φωτισμό και παστέλ αποχρώσεις στους τοίχους του σαλονιού επιλέξτε πιο σκούρες αποχρώσεις για τον καναπέ ή τα μαξιλάρια. Αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε τον καναπέ σε ηλιόλουστο σημείο, μπορείτε να επιλέξετε όποια απόχρωση θέλετε από σκουρόχρωμη μέχρι πιο ανοιχτόχρωμη.

Αν το μικρό καθιστικό σας δεν έχει πολλά παράθυρα, προτιμήστε ένα κοντό και κομψό καναπέ που το ένα του τμήμα είναι αποσπώμενο.


https://www.instagram.com/p/CKwQh43H5ci/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να επιλέξετε το σωστό σχέδιο και ύφασμα

Εκτός από τη μέτρηση των διαστάσεων του καναπέ για να χωράει στο καθιστικό, η επιλογή του κατάλληλου υλικού είναι επίσης πολύ σημαντική. Επιλέξτε καναπέ που το ύφασμά του μπορεί να πλένετε και τα μαξιλάρια του, επίσης. Γνωρίζοντας πώς να καθαρίζετε και να συντηρείτε τα έπιπλά σας θα καταφέρετε να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές ιδέες για γωνιακούς καναπέδες ώστε να κάνετε την επιλογή για το δικό σας καθιστικό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved