Ποιο δωμάτιο λατρεύει μια μαμά περισσότερο; Tην κουζίνα

Η κουζίνα λένε ότι είναι το βασίλειο μιας γυναίκας.

Ποιο δωμάτιο λατρεύει μια μαμά περισσότερο; Tην κουζίνα

Πριν βιαστείτε να μας κρίνετε αρνητικά (Έλα μωρέ, τι γράφουν τώρα; Τι βασίλειο και κουραφέξαλα είναι η κουζίνα...) έχουμε επιχειρήματα που το γράφουμε αυτό.

Μια γυναίκα στην κουζίνα της δημιουργεί

Δημιουργεί νόστιμα γλυκά, νόστιμες συνταγές με αγάπη για την ίδια, τον άνδρα της, τα παιδιά της, τους φίλους της.

Μια γυναίκα στην κουζίνα της χαλαρώνει

Θα ετοιμάσει τον καφέ της, θα αλλάξει τη διακόσμηση, θα αλλάξει θέση σε κάποια από τα σκεύη της.

Μια γυναίκα στην κουζίνα δημιουργεί αναμνήσεις με τα παιδιά της

Αυτό για εμάς είναι το πιο σημαντικό από όλα. Στην κουζίνα γίνονται πολλά μαγειρέματα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Μαγειρέματα για να γεμίσουν οι κοιλίτσες όλων και μαγειρέματα αναμνήσεων.

Μπολ γεμίζουν με ζύμες, πάγκοι γεμίζουν με αλεύρι, παιδικές φωνές και γέλια αντηχούν παντού, μικρά δαχτυλάκια ζυμώνουν, μικρά δαχτυλάκια τσιμπούν κρυφά από τη ζύμη και τρώνε, μικρά χεράκια πλάθουν κουλουράκια ή ανακατεύουν τη σοκολάτα. Όλα τα παραπάνω πασπαλίζονται με μια αρκετή δόση αγάπης και κάπως έτσι χαράζονται για πάντα στο υποσυνείδητο όλων.

mageireuei mama stin kouzina

Επιχείρηση ανανέωση κουζίνας

Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε η επιθυμίας της αναγνώστριάς μας, Ηλέκτρας, από τη Θεσσαλονίκη. Βλέπετε, όπως η ίδια μας έγραψε, η κουζίνα της είναι μικρή και θέλει ριζική ανανέωση.

Εντάξει ούτε interior designers είμαστε, ούτε διακοσμητές. Απλές μαμάδες είμαστε που ασχολούμαστε για όλους και για όλα. Γι' αυτό και αφού η φίλη μας μας ζήτησε να βρούμε για εκείνη ιδέες για να ανανεώσει την μικρή της κουζίνα το κάναμε δίχως δεύτερη σκέψη. Αφήστε κιόλας που μας αρέσει να κοιτάμε όμορφες κουζίνες.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να ανανεώσετε την κουζίνα σας (μεγάλη ή μικρή), να αλλάξετε λίγο τη διακόσμησή της, ακόμη και το χρώμα των ντουλαπιών σας, παρακάτω θα βρείτε τα πιο όμορφα σχέδια.

Μέσα σε αυτές τις κουζίνες θα δημιουργήσετε ακόμη πιο όμορφες αναμνήσεις μαζί με τα παιδιά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved