Εννέα ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του κέικ σας (pics)

Γιατί κι ένα απλό κέικ μπορεί να γίνει το πασχαλινό σας γλυκό. 

Εννέα ιδέες για την πασχαλινή διακόσμηση του κέικ σας (pics)
Instagram @kotanyi.bulgaria

Το Πάσχα, η παράδοση θέλει να φτιάχνουμε πασχαλινά κουλούρια και τσουρέκια. Το σπίτι μοσχομυρίζει μαστίχα, μαχλέπι και άλλα μυρώδικα και καρτερικά αναμένουμε να τελειώσει η Μεγάλη Εβδομάδα και η νηστεία για να τα απολαύσουμε.

Εάν ωστόσο, φέτος θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να φτιάξετε ένα απλό κέικ και με την κατάλληλη διακόσμηση να το μετατρέψετε σε ένα εντυπωσιακό πασχαλινό γλυκό.


https://www.instagram.com/p/COE_-LaqI9T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, η μαγειρική είναι έτσι κι αλλιώς μία διασκεδαστική δραστηριότητα για να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά αυτές τις μέρες που θα έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο στο σπίτι, οπότε ακόμα κι εάν ήδη ετοιμάσει τα τσουρέκια και τα κουλούρια σας, δεν έχετε παρά να ξαναμπείτε στην κουζίνα για ακόμα περισσότερες δημιουργίες.

Στο εξωτερικό τα πασχαλινά κέικ είναι πολύ δημοφιλή την περίοδο του Πάσχα. Για τη συνταγή του κέικ μπορείτε να ακολουθήσετε όποια εσείς θέλετε, ακόμα και μία νηστίσιμη. Όσον αφορά τη διακόσμηση, οι επιλογές είναι πολλές.

Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες στην gallery που ακολουθεί. Δείτε τις, εμπνευστείτε, αφήστε και τη δική σας φαντασία ελεύθερη και δημιουργήστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved