Έξι εντυπωσιακές τούρτες για παιδιά που έχουν γενέθλια μέσα στις γιορτές

Έχει το μικρό σας γενέθλια τις επόμενες μέρες; Εμπνευστείτε από τα Χριστούγεννα και βρείτε την πιο υπέροχη τούρτα.

Έξι εντυπωσιακές τούρτες για παιδιά που έχουν γενέθλια μέσα στις γιορτές

Τους τελευταίους μήνες, ο κορονοϊός έχει φέρει πολλές αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητά μας. Αυτή τη χρονιά, από τον Μάρτη κι έπειτα, όλα τα γιορτάζουμε διαφορετικά. Πάσχα, Χριστούγεννα και φυσικά την ημέρα των γενεθλίων που τα παιδιά κάθε χρόνο περιμένουν πώς και πώς.

Εάν το μικρό σας έχει γενέθλια εν μέσω καραντίνας τις επόμενες ημέρες, είναι στο χέρι σας για να του μείνουν και φέτος αξέχαστα. Μπορεί αυτή τη χρονιά να τα γιορτάσει μακριά από συμμαθητές, φίλους, γιαγιάδες και παππούδες, μπορείτε όμως να τα γιορτάσετε οικογενειακά στο σπίτι με μία εντυπωσιακή τούρτα, κάποιο ιδιαίτερο φαγητό, μπαλόνια, τραγούδια και δώρα.

Όσο για το στολισμό και το θέμα της τούρτας, μιας και διανύουμε την πιο όμορφη και εορταστική περίοδο όλου του χρόνου, μπορείτε να εμπνευστείτε από τα Χριστούγεννα και να ετοιμάσετε με τα χεράκια σας ή να παραγγείλετε μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τούρτα.

Χιονάνθρωποι, Άγιοι Βασίληδες, ελαφάκια... Οι επιλογές σας είναι πολλές. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έξι εντυπωσιακές τούρτες για παιδιά που έχουν γενέθλια μέσα στις γιορτές και πάρτε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved