Τούρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο για παιδιά που έχουν γενέθλια τον Δεκέμβρη

Έχει το παιδί σας γενέθλια τον Δεκέμβρη; Φτιάξτε την πιο υπέροχη σπιτική και άκρως χριστουγεννιάτικη τούρτα.

Τούρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο για παιδιά που έχουν γενέθλια τον Δεκέμβρη

Κάθε χρόνο, τα παιδιά περιμένουν πώς και πώς την ημέρα των γενεθλίων τους, τα δώρα που θα λάβουν από φίλους και συγγενείς και φυσικά την τούρτα που έχει την τιμητική της στο παιδικό πάρτι.

Φέτος, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο κορονοϊός έχει φέρει πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και μεταξύ άλλων έχει αλλάξει τον τρόπο που γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως τα γενέθλια. Ειδικά εν μέσω καραντίνας, τα παιδιά δεν μπορούν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους όπως κάνουν συνήθως, μπορούμε όμως να τα γιορτάσουμε οικογενειακά στο σπίτι βάζοντας τα δυνατά μας για να τους μείνουν και φέτος αξέχαστα.

Μιας και έχουμε ήδη μπει στο mood των Χριστουγέννων, μπορείτε να φτιάξετε για το μικρό σας μία άκρως χριστουγεννιάτικη και εντυπωσιακή τούρτα με τα χεράκια σας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον σεφ και δημιουργό του YouTube Channel "Preppy Kitchen", John, πώς φτιάχνει βήμα-βήμα μία υπέροχη τούρτα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το μικρό σας είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψει, ειδικά αφού θα την έχετε φτιάξει εσείς.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved