Μικρό βρεφικό δωμάτιο: Ιδέες για να το κάνετε κουκλίστικο (vid)

Πώς θα το διακοσμήσετε έξυπνα και οικονομικά.

Μικρό βρεφικό δωμάτιο: Ιδέες για να το κάνετε κουκλίστικο (vid)

Συνήθως οι περισσότεροι γονείς φροντίζουν να έχουν έτοιμο το βρεφικό δωμάτιο πριν τον ερχομό του μωρού.

Ξεκινούν λοιπόν την έρευνα αγοράς αρκετούς μήνες πριν προκειμένου να πάρουν ιδέες για να καταλήξουν στα έπιπλα και τη διακόσμηση.

Αρκετά ζευγάρια τα τελευταία χρόνια επιλέγουν ουδέτερα χρώματα για τη διακόσμηση, ανεξάρτητα από το φύλο του μωρού. Το μπεζ, το εκρού, το λευκό, το κίτρινο, είναι από τα χρώματα που μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με όλα γι αυτό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή.

Αν το δωμάτιο είναι μικρό, μην το παραφορτώσετε προσπαθώντας να τα χορέσετε όλα. Πρέπει να είναι άνετο και λειτουργικό αφού το μωρό σας θα μεγαλώσει και θα παίζει στο δωμάτιο.

Γι' αυτό επιλέξτε έπιπλα που είναι λειτουργικά και έχουν κρυμμένους αποθηκευτικούς χώρους, όπως συρτάρια κάτω από το κρεβάτι. Με αυτό τον τρόπο πιθανόν να μη χρειαστείτε συρτατιέρα και να μπορείτε να πάρετε την πολυθρόνα θηλασμού που τόσο θέλετε.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε χώρο; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:Και επειδή διαφορετικά είναι να περιγράφεις ένα βρεφικό δωμάτιο κι αλλιώς να το βλέπεις έτοιμο, στο παρακάτω βίντεο θα βρείτε αρκετές ιδέες διακόσμησης για όλα τα γούστα:© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved