Βelly painting στο σπίτι: 20 πασχαλινά σχέδια ζωγραφισμένα σε κοιλίτσες εγκύων (pics + vid)

Δείτε τις απίθανες δημιουργίες και πάρτε ιδέες για να ζωγραφίσετε και τη δική σας κοιλίτσα τώρα που μένετε σπίτι.

Βelly painting στο σπίτι: 20 πασχαλινά σχέδια ζωγραφισμένα σε κοιλίτσες εγκύων (pics + vid)

Οι ημέρες καραντίνας συνεχίζονται και είναι ευκαιρία το διάστημα αυτό να περάσουμε το χρόνο μας εντός σπιτιού κάνοντας πράγματα διασκεδαστικά και δημιουργικά. Ένα από αυτά είναι και το belly painting, μία ιδιαίτερα δημοφιλής δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Πολλές είναι οι έγκυες που ζωγραφίζουν την κοιλίτσα τους και τη φωτογραφίζουν για να θυμούνται διάφορες ξεχωριστές στιγμές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Μια τέτοια περίοδος είναι και το Πάσχα. Προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό της άνοιξης που τις βρίσκει με φουσκωμένη κοιλιά, αρκετές εγκυμονούσες επιλέγουν χαρούμενα σχέδια και χρώματα, - τα οποία πρέπει να είναι κατάλληλα για την περίσταση και εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς-, και ζωγραφίζουν τις κοιλίτσες τους.

Από τα αγαπημένα τους πασχαλινά σχέδια είναι φυσικά τα λαγουδάκια και τα αυγά. Τα τελευταία προσφέρονται άλλωστε λόγω…σχήματος.

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτα σχέδια σε φουσκωμένες κοιλίτσες, τα οποία είναι εμπνευσμένα από διάφορα μοτίβα και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Στη gallery αλλά και το βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ποια πασχαλινά σχέδια επέλεξαν μέλλουσες μαμάδες για να ζωγραφίσουν στην κοιλίτσα τους αλλά και πώς γίνεται το belly painting.

Δείτε τις δημιουργίες τους και πάρτε ιδέες για να ζωγραφίσετε και τη δική σας κοιλίτσα τώρα που μένετε σπίτι!



Φωτογραφίες: Instagram #easterbelly

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved