Γυναίκες φωτογραφίζονται με φουσκωμένη κοιλίτσα και γιορτάζουν την εγκυμοσύνη τους (pics)

Γυναίκες γιορτάζουν την εγκυμοσύνη τους με μια φωτογράφηση!

Γυναίκες φωτογραφίζονται με φουσκωμένη κοιλίτσα και γιορτάζουν την εγκυμοσύνη τους (pics)

Είτε είναι ασπρόμαυρη η φωτογραφία σας, είτε όχι, μια φωτογράφηση εγκυμοσύνης (γυμνή ή μη) είναι κάτι μοναδικό στη ζωή ενός ζευγαριού και μια υπέροχη ανάμνηση για τη μέλλουσα μαμά.

Στο εξωτερικό οι μέλλουσες μαμάδες γιορτάζουν την κύησή τους με φωτογραφίες εγκυμοσύνης, έχοντας κοντά τους είτε στους συντρόφους τους, είτε τα μεγαλύτερα παιδιά τους.

Αρκετοί μάλιστα είναι και οι φωτογράφοι εγκυμοσύνης και τοκετού στο εξωτερικό. Ειδικεύονται στις καλλιτεχνικές αυτές φωτογραφίες καταφέρνοντας μάλιστα να απαθανατίσουν με τον φωτογραφικό τους φακό, τα συναισθήματα της μέλλουσας μαμάς.

Μια τέτοια φωτογράφος είναι και η Janelle. Όπως αναφέρει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, Moments In Life, από πάντα της άρεσε η φωτογραφία και το πάθος της την οδήγησε στο Πανεπιστήμιο James Cook. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, άρχισε να εργάζεται ως φωτογράφος και ασκεί το επάγγελμα αυτό τα τελευταία 10 χρόνια. Ο λόγος που δημιούργησε το Moments In Life, ήταν για να γιορτάσει το θαύμα της εγκυμοσύνης και του τοκετού, την αγνότητα των νεογέννητων και το πνεύμα των παιδιών.

Swipe up για να δείτε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες με γυναίκες εγκυμονούσες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved