Δίδυμη κύηση: Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε (pics)

Η αλήθεια είναι ότι στο άκουσμα ότι περιμένετε δίδυμα, το πιο πιθανό είναι να πάθετε ένα σοκ καθώς θα αναρωτιέστε πώς θα αντεπεξέλθετε τόσο κατά την εγκυμοσύνη όσο και μετά (κυρίως μετά).

 

Δίδυμη κύηση: Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε  (pics)

Από τη στιγμή που ανακαλύπτετε στα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης σας, πώς κυοφορείτε δίδυμα, έχετε το χρόνο εσείς και ο σύντροφός σας να προσαρμοστείτε συναισθηματικά στην ιδέα και να κανονίσετε τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην ιδέα και να κανονίσετε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στην προετοιμασία των απαραίτητων για τα δύο μωρά.

Φυσικά θα χρειαστείτε επιπλέον εξοπλισμό, επομένως θα πρέπει να προμηθευτείτε όλα εις διπλούν. Αυτή η προετοιμασία σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την αγωνία για τον τοκετό που πλησιάζει, γιατί θα αισθάνεστε πώς έχετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Συνήθως, οι περισσότερες διπλές κυήσεις είναι απλές, αλλά επειδή υπάρχει ελαφρώς μεγαλύτερος κίνδυνος ορισμένων προβλημάτων και επιπλοκών, θα παρακολουθείστε στενότερα από τις γυναίκες που περιμένουν ένα μωρό.

Επίσης, θα κάνετε περισσότερα υπερηχογραφήματα το τελευταίο τρίμηνο για να ελέγχεται η ανάπτυξη των μωρών και η θέση τους στη μήτρα.

Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για την δίδυμη κύηση στη gallery που ακολουθεί.

Photo: Instagram (#twinbabies)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved