Κέλλυ Κελεκίδου: « Όταν αρρωσταίνει ένα παιδί οι γονείς αρρωσταίνουν διπλά και τριπλά»

Τρυφερή, γλυκιά και ευτυχισμένη μητέρα η Κέλλυ Κελεκίδου εξομολογείται στο mothersblog.gr άγνωστες στιγμές με τον Θάνο Ραφαήλ!

Κέλλυ Κελεκίδου: « Όταν αρρωσταίνει ένα παιδί οι γονείς αρρωσταίνουν διπλά και τριπλά»

Από τον Γιάννη Βίτσα

-Πώς αισθάνθηκες, όταν έμαθες ότι ήσουν έγκυος στο Θάνο Ραφαήλ;

«Τα συναισθήματά μου ήταν ανάμεικτα. Δεν το περίμενα, δεν το επεδίωξα, οπότε αισθάνθηκα συγκίνηση και χαρά»

-Πώς αντέδρασε αντιστοίχως ο Νίκος Κουρκούλης όταν του το ανέφερες;

«Βίωσε επίσης πολύ έντονα συναισθήματα. Χάρηκε από τα βάθη της καρδιάς του. Ουσιαστικά γελούσε και έκλαιγε μαζί»

-Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που κράτησες το Θάνο Ραφαήλ αγκαλιά;

«Είναι από τις στιγμές που δε μπορείς να περιγράψεις με λόγια. Μόνο όταν γίνεσαι μητέρα, μπορείς να αντιληφθείς αυτό το συναίσθημα. Έκλαιγα από ανακούφιση και χαρά»

-Θήλασες το Θάνο Ραφαήλ;

«Ένα χρόνο. Παρότι ο θηλασμός δεν είναι εύκολος, προτείνω σε όλες τις μητέρες να το πράξουν. Είναι το πιο μεγάλο δώρο που μπορείς να χαρίσεις στο παιδί σου. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία με το παιδί, ενώ παράλληλα το προφυλάσεις από διάφορες αλλεργίες και αρρώστιες»

-Όταν σε φώναξε μαμά ένιωσες...

«Νόμιζα ότι δεν το άκουσα...ότι μπερδεύτηκε γιατί τα παιδιά πρώτα λένε μπαμπά και έπειτα μαμά. Μόλις άκουσα το μαμά συγκινήθηκα πάρα πολύ και ένιωσα περήφανα...Του επαναλάμβανα συνεχώς θυμάμαι ρωτώντας τον «Ποια είμαι εγώ»;»

-Στα πρώτα του γενέθλια...

«Κάθε του γενέθλια του Θάνου φροντίζουμε να βασίζονται σε ένα παραμύθι. Τα πρώτα τρία χρόνια οι ήρωες ήταν οι Μίκυ Μάους, Σούπερμαν και Πήτερ Παν. Το αστείο είναι ότι κάθε φορά που φυσάει τα κεριά ...τρελαίνεται!»

-Πέρασες επιλόχεια κατάθλιψη μετά τη γέννα;

«Όχι. Όλα ήρθαν πάρα πολύ φυσιολογικά. Γέννησα το Θάνο με φυσιολογικό τοκετό. Όταν σταμάτησα το θηλασμό στενοχωρήθηκα πολύ και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη»

-Ποιες είναι οι πιο όμορφες στιγμές σας;

«Οι στιγμές της καθημερινότητας, όπου ανακαλύπτω ότι μέρα με την ημέρα μεγαλώνει το παιδί μας και κατανοεί μιλάει, συλλαβίζει, τραγουδάει. Ημέρα με την ημέρα που τον παρατηρώ αισθάνομαι χαρούμενη και υπερήφανη για την εξέλιξή του. Από εκεί και πέρα σαφέστατα υπήρχαν και δύσκολες στιγμές ευτυχώς πολύ περαστικές όσον αφορά με θέματα αρρώστιας . Όλα Δόξα το Θεό ήταν περαστικά. Ξέρεις όταν αρρωσταίνει ένα παιδί οι γονείς αρρωσταίνουν διπλά και τριπλά

-Άλλαξε η σχέση σας με το Νίκο μετά τη γέννηση του παιδιού;

«Πιστεύω ότι όλες οι σχέσεις αλλάζουν γιατί παραχωρείς το χώρο σου σε ένα νέο μέλος σου που είναι το παιδί σου. Η ισορροπία αργεί να ξαναέρθει, γιατί πλέον δε μετρά το εγώ και εσύ αλλά το εμείς»

-Η ζωή σου με το Θάνο είναι σαν...

«Παραμύθι»

-Ο γιος σου, σου έμαθε...

«Τι θα πει ζωή»

PLUS: Η Κέλλυ Κελεκίδου κυκλοφόρησε πριν από μικρό διάστημα από τη MINOS- EMI το digital single που εμπεριέχει το τραγούδι των Βασίλη Γαβριηλίδη και Θάνου Παπανικολάου «Για τα πάντα σε έχω ικανό»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved