Εγκυμοσύνη: 6 συμβουλές ομορφιάς για να αγαπήσεις ξανά τον καθρέφτη σου!

Η εγκυμοσύνη πάντοτε συνοδεύεται από ορμονικές αλλαγές που τις περισσότερες φορές κάνουν την φυσική ομορφιά να αναδεικνύεται.

Εγκυμοσύνη: 6 συμβουλές ομορφιάς για να αγαπήσεις ξανά τον καθρέφτη σου!

Πόσες φορές έχετε ακούσει κάποιον να απευθύνεται σε μια έγκυο γυναίκα λέγοντας της: «Είσαι πιο λαμπερή από ποτέ» ή «Φαίνεσαι τόσο ήρεμη».

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική όμως. Και φυσικά έχει διαφορετική επίδραση σε κάθε γυναίκα. Υπάρχει και το ενδεχόμενο η μέλλουσα μανούλα, να μην νιώθει και στην τελική να μην είναι τόσο λαμπερή αλλά αντίθετα η όψη της να είναι πιο αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη.

Σε αυτή την περίπτωση, κάποιες απλές αλλά πολύ χρήσιμες συμβουλές θα μας κάνουνε να ανανεωθούμε, να αναζωογονηθούμε και στην τελική να ξανανιώσουμε όμορφες!

Μπόλικο νερό

Είναι απαραίτητο να πίνεις μπόλικο νερό έτσι ώστε κάθε άγχος και τοξίνες να αποβάλλονται με μεγαλύτερη ευκολία.

Είναι και πολύ σημαντικό για την διατήρηση του αμνιακού υγρού του μωρού στα σωστά επίπεδα.

Άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες

Η καλή διατροφή είναι το «α» και το «ω» για την υγεία την δική σου και του εμβρύου που την έχει ανάγκη όσο τίποτα άλλο για την ανάπτυξη του. Άσε το junk food και πιάσε τα super foods! Η ομορφιά άλλωστε ξεκινάει από μέσα προς τα έξω και όταν το σύστημα σου λειτουργεί αρμονικά, κάνει το δέρμα σου να λάμπει.

Φρόντισε την επιδερμίδα σου

Σίγουρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, θες όλοι οι άλλοι να κάνουν πράγματα για σένα και μπορεί να αμελήσεις να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου. Φρόντισε το πρόσωπο σου, βάλε την ενυδατική σου, την μάσκα σου. Θα νιώσεις πολύ πιο ανανεωμένη!

Κάνε ήπια άσκηση

Υπάρχουν πολλά κέντρα που ασχολούνται ειδικά με την άσκηση των εγκυμονουσών. Οι ασκήσεις yoga είναι ιδανικές για να σε ηρεμήσουν αλλά και για να διατηρούν το σώμα σου σε φόρμα. Ακόμα, είναι πολύ όμορφο να συναναστρέφεσαι και τόσες άλλες μανούλες και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας!

Κοιμήσου καλά

Κατά τη διάρκεια του ύπνου γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αποτοξινώνεται ο οργανισμός και να κάνει restart.

Ντύσου κολακευτικά

Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια με τα φαρδιά! Τα ρούχα που αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και την κοιλίτσα σου μπορούν σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφη αφού αναδεικνύουν την θηλυκότητα σου και σε κάνουν να νιώθεις στην τελική πιο γοητευτική.

Τα πάντα έχουν να κάνουν με το πόσο διατεθειμένη είσαι να αγαπήσεις τις αλλαγές που βλέπεις στον καθρέπτη σου και να της αναδείξεις !

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved