Προσπαθείτε να προκαλέσετε τοκετό; Δοκιμάστε το σεξ

Πρόκληση τοκετού: Το να κουβαλάτε ένα μωρό στην κοιλιά σας επί εννέα μήνες δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Προσπαθείτε να προκαλέσετε τοκετό; Δοκιμάστε το σεξ

Η πρωινή αδιαθεσία, η αύξηση του βάρους, ο πυελικός πόνος, ο πόνος στην πλάτη ακόμη και η μεταβαλλόμενη διάθεση, είναι αναπόφευκτα. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι μια μέλλουσα μητέρα μπορεί ανυπομονεί τόσο που πιθανότατα στον τελευταίο μήνα να αναζητάει στο διαδίκτυο τρόπους να προκαλέσει τοκετό ώστε να γεννήσει.

Και ενώ το διαδίκτυο είναι γεμάτο με πολλές και πικάντικες ιδέες, κάποια καλή παλιομοδίτικη άσκηση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό ψάχνετε...

Η άσκηση προκαλεί τοκετό;

Δεν υπάρχει απλή απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια αξία πίσω από αυτή την ιδέα. Η Shawn Brooking, νοσοκόμα και μαία μίλησε πρόσφατα στο POPSUGAR και μίλησε για αυτή την παλιά τεχνική που προκαλεί τοκετό. Η ίδια εργάζεται 23 χρόνια και είχε τη χαρά να ξεγεννήσει περισσότερα από 2.000 μωρά. «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη άσκηση που προκαλεί τοκετό αλλά συνήθως συνιστούμε την άσκηση καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», ανέφερε η κυρία Brooking. «Οι στατιστικές έχουν δείξει ότι ασκείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η διαδικασία της γέννησης είναι ευκολότερη και η ανάρρωση γρηγορότερη!».

Οπότε, τι γίνεται με το άνοιγμα της λεκάνης σας λίγο πριν αρχίσει το μωρό σας να κινείται προς τα κάτω; Η Brooking προτείνει τα squats είναι η ιδανική άσκηση για να προκαλέσει μια γυναίκα τοκετό, «ειδικά αν μια γυναίκα έκανε squats και πριν την εγκυμοσύνη!». Επίσης προτείνει την γιόγκα εγκυμοσύνης, ως ιδανική άσκηση μιας και ανοίγει τη λεκάνη και ενισχύει το πίσω μέρος της πλάτη σας.

Σχετικά με το σεξ τι γίνεται; Προκαλεί τοκετό ή όχι;

Το σεξ ανεβάζει το ρυθμό της καρδιάς σας, καίει θερμίδες, τεντώνει και δυναμώνει τους μύες, και σύμφωνα με την Brooklyn είναι μια καλή άσκηση. «Η κίνηση γενικά είναι καλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το αιδοίο θα πρέπει να είναι μαλακό και λεπτό ώστε να ανοίξει ευκολότερα κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η ίδια η μαία εξήγησε ότι το σεξ μπορεί στην πραγματικότητα να είναι η καλύτερη μορφή άσκησης για την πρόκληση τοκετού: «Το σπέρμα και ο οργασμός βοηθούν και προκαλούν τοκετό και μάλιστα αποδεδειγμένα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved