Ρούχα εγκυμοσύνης: Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα

Πως μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα ρούχα εγκυμοσύνης, ώστε να νιώθετε άνετα μέσα σε αυτά.

Ρούχα εγκυμοσύνης: Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα

Καθώς η κοιλιά σας μεγαλώνει, το βάρος αυξάνεται και ο σωματότυπος σας αλλάζει, τα ρούχα που φορούσατε πριν μείνετε έγκυος, σιγά σιγά, μπαίνουν στο συρτάρι. Και αντικαθίστανται από καινούργια, που θα σας βολέψουν, στους μεγαλύτερους μήνες της εγκυμοσύνης σας. Γιατί το παν, είναι να νιώθετε οι ίδιες άνετες μέσα στα ρούχα σας, αλλά και έμβρυο, εννοείται. Κι επειδή η μόδα έχει εξελιχθεί για τα καλά, ξεχάστε τα ρούχα – τσουβάλια, που φορούσαν κάποτε οι εγκυούλες. Πλέον, μπορείτε να βρείτε εξίσου μοντέρνα και μοδάτα ρούχα εγκυμοσύνης.

Ας δούμε, όμως, με ποια κριτήρια θα πρέπει να επιλέξετε τα ρούχα που θα φορέσετε στην εγκυμοσύνη, πέρα από το να είναι μοντέρνα και να ταιριάζουν στο στυλ σας. Που όχι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα το αποχωριστείτε τους μήνες αυτούς.

Φτιάξτε μία λίστα με τα απαραίτητα

Προτού ξεχυθείτε στα μαγαζιά, φτιάξτε μία λίστα, με ρούχα που πραγματικά έχετε ανάγκη. Οι φόρμες, τα κολάν, τα άνετα πουλόβερ, τώρα που είναι χειμώνας, είναι ρούχα που θα σας βολέψουν. Φτιάξτε, λοιπόν, τη λίστα με τα απαραίτητα και θα γλιτώσετε κόπο, χρόνο να ψάχνετε και χρήματα, αφού δεν θα αγοράσετε ρούχα, που τελικά δεν θα σας χρειαστούν ή βολέψουν.

Επιλέξτε ρούχα για όλες τις περιστάσεις

Υπάρχουν κάποια ρούχα, που θα σας βολέψουν και μπορείτε να τα φορέσετε σε διάφορες περιστάσεις. Το κολάν σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα πασπαρτού ρούχο, άνετο, που θα σας φανεί χρήσιμο και μπορεί να συνδυαστεί, με πολλά. Επίσης, ένα άνετο φόρεμα. Αλλά και οι φόρμες είναι η ιδανική και άνετη επιλογή για την καθημερινότητά σας.

Προτιμήστε άνετα και ελαστικά ρούχα

Η άνεση για τη έγκυο είναι το παν, γι’ αυτό και όταν αγοράζετε ρούχα, θα πρέπει να έχετε αυτό κυρίως, στο μυαλό σας. Προτιμήστε, λοιπόν, ελαστικά ρούχα, που θα σας φανούν χρήσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αφού μεγαλώνοντας η κοιλιά, θα προσαρμόζονται στην αλλαγή. Αντίθετα, τα στενά ρούχα, καθώς θα μπαίνετε σε μεγαλύτερους μήνες, θα σας στενεύουν και αργότερα, ενδεχομένως να μη μπαίνετε σε αυτά. Με αποτέλεσμα να έχετε δώσει χρήματα για ρούχα, που θα σας φανούν χρήσιμα για μικρό διάστημα.

Δοκιμάστε τα προηγουμένως

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία των γυναικών, που ψωνίζουν με το μάτι, στην περίοδο της εγκυμοσύνης, θα πρέπει να το σκεφτείτε ξανά. Γιατί, μπορεί στο μάτι να σας φαίνεται καλό ένα μέγεθος, όμως, όταν είστε έγκυος, στην πραγματικότητα το νούμερο να μην κάνει. Γι’ αυτό, πριν αγοράσετε οτιδήποτε, δοκιμάστε το πρώτα. Κι έχοντας, πάντα στο μυαλό ότι θα το φορέσετε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, καλό είναι τα ρούχα να έχουν ένα περιθώριο.

Διαβάστε επίσης

Style the Bump! Οι καλύτερες εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Εγκυμοσύνη και γκαρνταρόμπα: Έξυπνες αγορές που θα σας κάνουν να νοιώθετε άνετα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved