Ρούχα εγκυμοσύνης: Πώς να είστε στιλάτη ακόμη και έγκυος!

Κοιταζόσαστε στον καθρέφτη και βλέπετε ότι σιγά σιγά τα άλλοτε προ εγκυμοσύνης ρούχα σας, δεν σας χωράνε, δεν κουμπώνουν, δεν σας ταιριάζουν και γενικά χρειάζεστε μια ανανέωση γκαρνταρόμπας για να συνεχίσετε να είστε στιλάτη, όμορφη και συνάμα να αναδείξετε την όμορφη κοιλίτσα σας;

Ρούχα εγκυμοσύνης: Πώς να είστε στιλάτη ακόμη και έγκυος!

Τα ρούχα εγκυμοσύνης όμως, είναι ακριβά. Πολύ ακριβά, ειδικά μερικών εταιριών μπορεί να είναι όμορφα και μοντέρνα αλλά απλησίαστα για πολλές μανούλες εκεί έξω. Μπορείτε όμως να κάνετε κάτι που λίγες μανούλες το σκέφτονται. Αντί να αγοράσετε ρούχα αποκλειστικά για έγκυες, προτιμήστε τις κλασσικές σειρές από ρούχα και τα μεγάλα μεγέθη, όπως large και extra large. Είναι απίστευτο να μπορείτε να βάλετε το φόρεμα που βλέπετε στην βιτρίνα.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τα εσώρουχα. Εκτός από τασουτιέν και τα σλιπ εγκυμοσύνης, επιλέξτε μαλακά υφάσματα και δαντέλες και σουτιέν χωρίς μπανέλες. Μην αφήσετε επουδενί την σεξουαλικότητά σας να πέσει.

Προσέξτε να επιλέξετε όμως ρούχα και εσώρουχα που θα είναι άνετα, μαλακά και ελαστικά. Ρούχα που δεν θα σας πιέζουν, δεν θα σας ζορίζουν, αλλά θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα με τον νέο σας εαυτό! Και προσοχή να ακούτε πάντα το ένστικτό σας και μην αφήνετε κανέναν να σας επιρρεάζει ειδικά στην επιλογή ρούχων. Αν νιώθετε άνετα με κάτι και όμορφη, μόνο τότε θα το αγοράζετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved