Δεκαπέντε πράγματα που σε κάνουν να κλαις μόνο όταν είσαι έγκυος

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι ορμόνες λειτουργούν κατά κάποιο τρόπο σα μεγεθυντικός φακός των συναισθημάτων, με αποτέλεσμα τη μια στιγμή να κλαίμε και την άλλη να γελάμε. Πάντα, με μεγάλη ένταση.

Δεκαπέντε πράγματα που σε κάνουν να κλαις μόνο όταν είσαι έγκυος

Μάλιστα, θα έχετε παρατηρήσει ότι συγκινούμαστε με το παραμικρό και βάζουμε τα κλάματα, ακόμη και για το πιο ασήμαντο γεγονός. Και, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και λίγα. Μέσα στην καθημερινότητα της, μία έγκυος γυναίκα, μπορεί να ανακαλύψει πολλούς λόγους, που θα την κάνουν να κλάψει.

Ιδού 15 πράγματα που σε κάνουν να κλαις, μόνο όταν είσαι έγκυος.

1. Όταν στο σούπερ μάρκετ έχει τα πάντα, αλλά όχι δεν έχει αυτό που χρειάζεσαι
2. Όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις όλη τη μέρα. Και λόγω της εγκυμοσύνης, δεν έχεις πολλές επιλογές.
3. Δεν έχεις καλή σύνδεση στο Internet. Αν δεν ήσουν έγκυος, θα γινόσουν έξω φρενών αν δεν έχει καλή σύνδεση στο Internet, ειδικά όταν το χρειάζεσαι. Ως έγκυος βάζεις τα κλάματα για τη γκαντεμιά που σε δέρνει.
4. Όταν οι υπόλοιποι σού λένε συνεχώς τι να κάνεις. Εντάξει, δεκτές οι συμβουλές και το ενδιαφέρον, αλλά όταν γίνονται καταπιεστικές, πόσο να αντέξεις; Έρχεται η στιγμή, που βάζεις τα κλάματα, διότι δεν αντέχεις να ακούς άλλο «πρέπει να τρως για δύο», «πρέπει να κοιμάσαι πολλές ώρες» και πάει λέγοντας.
5. Όταν τελειώνει το λαχταριστό γλυκό. Λόγω εγκυμοσύνης, δε μπορείς να τρως γλυκά με την ίδια συχνότητα, πριν μείνεις έγκυος. Έτσι, κάθε φορά που τρως ένα γλυκό, παρακαλάς να μην τελειώσει ποτέ. Και όσο αργά και αν τρως, τελειώνει. Και εσένα σε παίρνει το παράπονο.
6. Δε σου παραχωρούν μία θέση στα Μέσα Μεταφοράς. Ω ναι, υπάρχουν και τέτοιοι επιβάτες, που κάνουν τα στραβά μάτια, στη θέα μίας εγκύου. Και αν έχει κόσμο στο βαγόνι, σε πιάνουν τα νεύρα σου.
7. Όταν ένας ηλικιωμένος σάς παραχωρεί τη θέση του. Πώς, αλήθεια, να μείνεις ασυγκίνητη;
8. Όταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν είναι εύκολο να αυτό-εξυπηρετηθείς, στα πιο απλά πράγματα, όπως το να βάλεις τα παπούτσια σου.
9. Όταν, πλέον, δε μπορείς να μπεις σε κανένα από τα ρούχα σου. Ενώ γνωστές ακόμη και στην εγκυμοσύνη, φορούσαν πολλά από τα ρούχα τους.
10. Όταν ο σύζυγός σου κάνει κάτι. Είτε καλό είτε κακό, είναι αρκετό για να φέρει δάκρυα στα μάτια σου;
11. Όταν πλησιάζει η ώρα του τοκετού και ειδικά όταν είσαι νέα μαμά, το άγχος όλο και μεγαλώνει. Και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις είναι έντονες και συχνές.
12. Όταν βλέπεις κάποιον να κλαίει, συμπάσχεις κι εσύ. Και σε πιάνουν τα κλάματα, ομαδικώς,
13. Όταν βλέπεις μία ρομαντική ταινία. Και πριν μπορεί να έκλαιγες, αλλά τώρα το κλάμα πάει κορόμηλο.
14. Όταν ακούς μία συγκινητική ιστορία.
15. Όταν ακούς στις ειδήσεις στενάχωρα θέματα για παιδάκια ή για ηλικιωμένα άτομα

Διαβάστε επίσης:

«Το αστείο με το κλάμα και τις ορμόνες στην εγκυμοσύνη πρέπει να σταματήσει»

Δώδεκα φορές που θες να σκοτώσεις τον άνδρα σου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved