Καθημερινές «ιεροτελεστίες» που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία ισορροπημένη ζωή

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ένα σύγχρονο κόσμο, ο οποίος «τρέχει» με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, είναι κάπως δύσκολο να καταφέρεις να παραμείνεις σε ισορροπία.

Καθημερινές «ιεροτελεστίες» που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μία ισορροπημένη ζωή

Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότερες από εμάς ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωπες με ένα… απρόβλεπτο ρόλερ κόστερ από αναπάντεχες εναλλαγές διαθέσεων. Όταν δεν έχεις «βολευτεί» σε μία σταθερή βάση, όταν δεν έχεις βρει το «κέντρο» του εαυτού σου, είναι πολύ δύσκολο να μην παρασυρθείς από εξωτερικούς παράγοντες. Ένα «άκακο» λάθος στο γραφείο, δύο κιλά που «ανέβηκες» την τελευταία εβδομάδα στη ζυγαριά, μία διφορούμενη κουβέντα της κολλητής σου και ο φίλος σου που σε έχει αφήσει εδώ και ένα δίωρο στο «Διαβάστηκε», μπορούν να γίνουν η ανόητη αφορμή που η μέρα σου θα… στραβώσει.

Στην πραγματικότητα βέβαια, αυτό που χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις είναι πως αν εσύ είχες βρει την ισορροπία σου, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν ιδιαίτερο νόημα τελικά. Επειδή λοιπόν, όσο σε φροντίζεις τόσο κερδίζεις, παρακάτω έχω καταγράψει μερικές από τις καθημερινές «ιεροτελεστίες» που ακολουθώ εγώ και οι φίλες μου, οι οποίες μας βοηθούν ακόμη και στη μεγαλύτερη… φουρτούνα, να κρατάμε σαν γνήσιες «καπετάνισσες», τη ζωή μας σε ισορροπία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved