Να πώς ένα πασχαλινό αβγό μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη (vid)

Γνωρίζατε ότι με την αγορά ενός πασχαλινού αβγού μπορούμε να στηρίξουμε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου;

Μαργαρίτα Νικολάου
Να πώς ένα πασχαλινό αβγό μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη (vid)

Φέτος, αντί να διαλέξω ένα οποιοδήποτε σοκολατένιο αβγό για το βαφτιστήρι μου, με τη βοήθεια της κόρης μου Νικόλ, πήραμε ένα μοναδικό σοκολατένιο πασχαλινό αβγό, που θα κάνει χαρούμενο όχι μόνο τον Φάνη, αλλά και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Πριν λίγες μέρες χαζεύοντας μαζί με τη Νικόλ πέσαμε επάνω στο ξεχωριστό διαφημιστικό σποτάκι της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ ΑΒ για τα σοκολατένια Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, που υποστηρίζουν και φέτος έναν ιδιαίτερο σκοπό. Τα μοναδικά αυτά πασχαλινά αβγά, λοιπόν, έχουν «ντυθεί» με ζωγραφιές που ετοίμασαν παιδιά - επισκέπτες του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας για τους μικρούς τους φίλους από την Κιβωτό του Κόσμου. Δεν τα κάνει όμως μονάχα αυτό ξεχωριστά. Διότι, με την αγορά ενός Πασχαλινού Αβγού ΑΒ, μπορεί ο καθένας από εμάς να ενισχύσει με 0,30 ευρώ το έργο του Οργανισμού και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί.

Βλέποντας το σποτ η κόρη μου, αποφάσισε δίχως δεύτερη σκέψη ότι φέτος το πασχαλινό αβγό του Φάνη θα είναι από τα ΑΒ. Κι εγώ, ως υπερήφανη μαμά, δεν θα μπορούσα παρά να χαρώ με αυτήν τη σκέψη της και να υποστηρίξω την απόφασή της. Έτσι, τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ θα φτάσουν όχι μόνο στο βαφτιστήρι μας, το Φάνη, αλλά και στις φίλες της Νικόλ για να μοιράσουν χαμόγελα τόσο σε εκείνους, όσο και στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved