Σχολική τσάντα: Βιβλία, τετράδια, κασετίνες και… αποσυμφορητικό!

Στην τσάντα του παιδιού μας για το σχολείο, χωρούν τα πάντα: Τα αμέτρητα βιβλία και τετράδιά τους, οι κασετίνες τους, ένα παιχνιδάκι που θέλουν οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους, το νερό και το φαγητό τους…

Σχολική τσάντα: Βιβλία, τετράδια, κασετίνες και… αποσυμφορητικό!

Η προετοιμασία της τσάντας κάθε απόγευμα είναι ολόκληρο γεγονός, καθώς δεν πρέπει να ξεχάσουμε τίποτα. Το βράδυ πριν κοιμηθεί το μικρό, είναι πολύ κουρασμένο για να κάνει τη διαδικασία αυτή σωστά και φυσικά είναι τελείως λάθος να την κάνει εκ μέρους του η μαμά.

Έχουμε, λοιπόν, από κοινού αποφασίσει πως είναι καλύτερα να ετοιμάζουμε την τσάντα για την επόμενη ημέρα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά που έχει να κάνει στο σπίτι. Έτσι είμαστε βέβαιοι πως έχουμε κάνει σωστή δουλειά. Εξετάζουμε κάθε φορά πολύ προσεκτικά το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και τοποθετούμε με τη σειρά που θα χρειαστούν μέσα στην τσάντα τα βιβλία και τα τετράδια. Ξεχωριστή υπόθεση αποτελεί η κασετίνα με τα μολύβια, τις γόμες και τις ξύστρες, καθώς πρέπει όλα να είναι απολύτως φροντισμένα, με κοφτερές μύτες και καθαρές άκρες. Ακολουθεί και παίρνει τη θέση του το παγούρι για το νερό, για να μην το ψάχνουμε τελευταία στιγμή το πρωί, ενώ το φαγητό είναι ευθύνη της μαμάς.

Από τη σχολική τσάντα του παιδιού μου όμως δεν λείπει ποτέ και το αποσυμφορητικό του, το Fitonasal Pediatric. Μια μύτη που μπορεί να μπουκώσει ανά πάσα στιγμή, ειδικά στα μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος το μικρό μου να υποφέρει όλη την ημέρα μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι, αφού μπορεί να έχει μαζί του το Fitonasal και να το χρησιμοποιεί όποτε το χρειάζεται. Η εφαρμογή του άλλωστε γίνεται με πολύ απλό τρόπο, που όλα τα παιδιά καταφέρνουν: Αρκεί να εφαρμόσει το απλικατέρ στο ένα ρουθούνι, να πατήσει το σπρέι, να σκουπίσει τη μύτη και ξανά το ίδιο από την άλλη πλευρά.

FITONASAL

Το Fitonasal Pediatric είναι ένα αποσυμφορητικό ειδικά μελετημένο για να απελευθερώνει τη μύτη των παιδιών σε περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού της ρινικής κοιλότητας που οφείλονται σε γριπώδεις συνδρομές, κοινό κρυολόγημα, αλλεργικές ρινίτιδες και ιγμορίτιδες, τόσο οξείες όσο και χρόνιες.

Το Fitonasal Pediatric δρα χάρη στο TANNISAL, ένα μοριακό σύμπλοκο τανινών και αλίτη που αλληλεπιδρά με τον ρινικό βλεννογόνο ασκώντας αποσυμφορητική δράση, χάρη σε μία ισορροπημένη ωσμωτική δράση που ευνοεί την προσέλκυση νερού από τους συμφορημένους ιστούς χωρίς να ερεθίζει ή να ξηραίνει τον βλεννογόνο και προστατευτική δράση του βλεννογόνου, χάρη στον σχηματισμό μίας μεμβράνης που προσκολλάται στον βλεννογόνο και στην αντιοξειδωτική δράση.

Επιπλέον, χάρη στο σπρέι εκνέφωσης συνεχούς ροής, το προϊόν προσφέρει βαθύ καθαρισμό της ρινικής κοιλότητας, απομακρύνοντας την περίσσεια βλέννα και τους παθογόνους, ερεθιστικούς και αλλεργιογόνους παράγοντες που παγιδεύονται μέσα σε αυτή (ιούς, βακτήρια, καπνό, αιθάλη, γύρη, ερεθιστικές ουσίες, κλπ.). Αυτή η δράση είναι χρήσιμη για τα βρέφη που δεν μπορούν να φυσήξουν τη μύτη τους και για τα παιδιά που δεν το κάνουν σωστά.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, το Fitonasal Pediatric ενδείκνυται σε περιπτώσεις βήχα από οπισθορρινική καταρροή. Η ενδεχόμενη στασιμότητα της βλέννας στη ρινική κοιλότητα και η παρουσία μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων ουσιών, μέσω της οπισθορρινικής καταρροής, μπορούν να προκαλέσουν βήχα ή άλλα προβλήματα, όπως πονόλαιμο και μέση ωτίτιδα.

Το Fitonasal Pediatric δεν περιέχει αγγειοσυσταλτικά αποσυμφορητικά και, χάρη στον μη φαρμακολογικό μηχανισμό δράσης του, δεν ξηραίνει τον ρινικό βλεννογόνο, δεν ερεθίζει και μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά, ακόμη και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.
Πολλά δύσκολα πρωινά, και για τη μαμά και για τη δασκάλα, έχουν γίνει πολύ πιο εύκολα, χάρη στην ανακούφιση που προσφέρει το Fitonasal Pediatric στο παιδί μου, ακόμα και όταν βρίσκεται μακριά μου, στο σχολείο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved