Κηπουρική με νήπια

Βοηθήστε το παιδί σας να μάθει από πού έρχεται το φαγητό φτιάχνοντας έναν κήπο.

Κηπουρική με νήπια

Ακόμα και ένα μικροσκοπικό κομμάτι γης κάπου έξω, μπορεί να γίνει το “αγρόκτημά” του. Εάν είναι χειμώνας ή μένετε σε πόλη, φτιάξτε έναν κήπο εσωτερικού χώρου σε κάποιον πάγκο κοντά στο παράθυρο.

Φυτεύοντας το σπόρο

Φυτέψτε ραπανάκια, φασόλια και λάχανο που μεγαλώνουν γρήγορα και το παιδί σας θα μπορεί να δει τους καρπούς του μόχθου του σύντομα. Βοηθήστε το παιδί σας να φυτέψει, να ποτίσει και να δρέψει τη σοδειά του. Οπωσδήποτε να το γιορτάσετε όταν τελειώσετε! Εάν μπορείτε, πάρτε το παιδί σας για να επισκεφτεί ένα πραγματικό αγρόκτημα και να παρακολουθήσει τη σπορά ή τη συγκομιδή.

Μια ευκαιρία για μάθηση

Όλα αυτά μαθαίνουν στο παιδί σας για τη σημασία της συνεπούς φροντίδας και της ανάληψης μιας ευθύνης, στοιχεία που είναι και τα δύο πιο σημαντικά από την ίδια τη σοδειά. Μην περιμένετε πολλά σε αυτή την ηλικία όμως – θα χρειαστεί από εσάς όλη τη βοήθεια που μπορείτε να του προσφέρετε!

Τα Pampers καταλαβαίνουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μητέρες όταν αλλάζουν ένα δραστήριο, ανήσυχο παιδί και ξέρουν ακριβώς πόσο σημαντικό είναι για τα μωρά και τα μικρά παιδιά να είναι ελεύθερα να εξερευνούν και να μαθαίνουν. Ειδικά διαμορφωμένα για εσάς από μια εταιρεία που γνωρίζετε, εμπιστεύεστε και αγαπάτε, οι πάνες-βρακάκια Pampers Pants διαθέτουν ελαστική μέση 360 μοιρών και εγκοπές για τα πόδια για καλύτερη ομοιόμορφη εφαρμογή και λιγότερες διαρροές, είναι τόσο απορροφητικές όσο οι κλασσικές πάνες Pampers με ταινίες και είναι εύκολες στην τοποθέτηση, αλλά και στην αφαίρεση - απλώς ξεχωρίστε τις πλευρές και τραβήξτε τις για να τις αφαιρέσετε.

Οι πάνες-βρακάκια Pampers είναι τόσο εύκολες στην εφαρμογή και βολικές για το μωρό, επιτρέποντας του να έχει χρόνο για να ανακαλύψει τον κόσμο. Αποτελεί τη λύση για βέλτιστη εφαρμογή για τα δραστήρια μωρά, μετατρέποντας τις ώρες αλλαγής πάνας από νευράκι σε γελάκι.

«Στην ηλικία των 6 μηνών το βρέφος αρχίζει να στρίβει, να μπουσουλάει, να αρπάζει παιχνίδια, να γυρίζει από ανάσκελα μπρούμυτα. Οι γονείς πρέπει να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη του παιδιού και να το αφήνουν να ολοκληρώνει μόνο του τη στάση ή την ενέργεια που ξεκίνησε, αλλά να μην το βάζουν να καθίσει ή να σταθεί όρθιο. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, διαπιστώνουμε πόσο σημαντικό είναι να επιλέγουν τη σωστή πάνα η οποία προσφέρει στα μωρά ελευθερία κινήσεων αλλά και στεγνότητα», δήλωσε η Δρ. Τάλια Τσιβιτανίδου - Κάκουρου, παιδίατρος με μετεκπαίδευση στην παιδιατρική δερματολογία.

Ανακαλύψτε πώς οι πάνες-βρακάκια Pampers Pants μπορούν να επαναφέρουν τη χαρά στην ώρα της αλλαγής πάνας - δοκιμάστε την πρόκληση των Pampers Pants σήμερα.

Μάθετε περισσότερα στο:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved