Ταξίδι με μωρό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είστε έτοιμες για το πρώτο σας ταξίδι μαζί με το μωρό σας;

Ταξίδι με μωρό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η μεγάλη ποσότητα των πραγμάτων που χρειάζεται να έχετε μαζί σας για την καθημερινή φροντίδα του μικρού σας μπορεί να κάνει ακόμη και ένα σύντομο ταξίδι να φαίνεται τρομακτικό. Αλλά μπορείτε να μειώσετε το στρες, ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες. Για παράδειγμα, αφήστε το μωρό σας να καθορίσει το ρυθμό και εσείς προσπαθήστε να παραμείνετε στο κανονικό πρόγραμμά σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

ererer

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ
Για να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις οικογενειακές διακοπές σας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι το πρόγραμμα και ο ρυθμός, σε κάποιο βαθμό, θα καθορίζονται από το μωρό σας. Η προετοιμασία είναι η λέξη «κλειδί», οπότε οργανώστε κάθε λεπτομέρεια εκ των προτέρων και βεβαιωθείτε ότι έχετε πακετάρει φαγητό, ρούχα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, στον οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνεται και ένα κουτί πρώτων βοηθειών. Παρακάτω μερικές συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε:

Αν θηλάζεται το μωρός σας, είναι όλα τακτοποιημένα. Ωστόσο να έχετε μαζί σας αρκετό νερό για εσάς, καθώς το ταξίδι και ο θηλασμός μπορεί να σας προκαλέσουν αφυδάτωση. Αν δίνετε στο μωρό σας γάλα σε σκόνη χρησιμοποιήστε εμφιαλωμένο νερό για την προετοιμασία του – η ακόμα καλύτερα, μπορείτε για τη διευκόλυνση σας να αγοράσετε γάλα έτοιμο για χρήση, πληρώνοντας κάτι παραπάνω.

Τα μωρομάντηλα είναι απαραίτητα στα ταξίδια. Είναι τέλεια όχι μόνο για την αλλαγή πάνας αλλά και για να καθαρίζετε τα χέρια όλων, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων.

Φροντίστε να καθαρίζετε καλά το σημείο που θα αλλάξετε το μωρό σας, πριν και μετά την αλλαγή της πάνας σε ένα δημόσιο χώρο.

• Στους 3 μήνες, το μωρό σας μπορεί ακόμη να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ το οποίο μεταφέρεται εύκολα. Αλλά αν κοιμάται ήδη σε κούνια, θα ήταν καλή ιδέα να προσπαθήσετε να συνηθίσει να κοιμάται στο πορτ μπεμπέ μερικές ημέρες πριν ξεκινήσετε το ταξίδι.

Βάλτε στο πρόγραμμα αρκετές στιγμές ξεκούρασης και ανάπαυσης για εσάς και το μωρό σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τα βρέφη δεν πρέπει να μπουν στο νερό. Ένα ταξίδι με καράβι μπορεί να «περιμένει» έως ότου το μωρό σας να είναι αρκετά μεγάλο για να φορέσετε σωσίβιο. Όταν έρθει η ώρα, αξίζει να του αγοράσετε το δικό σωσίβιο. Μην βασιστείτε στο να βρείτε κάτι στο σωστό μέγεθος όταν φτάσετε στον προορισμό σας.

Αν ανησυχείτε για το ταξίδι με το παιδί σας, μπορείτε να ζητήσετε και ιατρικές συμβουλές. Απολαύστε αυτή τη νέα εμπειρία και μην ξεχάσετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες για το οικογενειακό σας άλμπουμ.

Και για να αποφύγετε οποιαδήποτε ανησυχία μην ξεχάσετε στη λίστα σας να προσθέσετε αρκετές πάνες Pampers Premium Protection Active Fit όλο το ταξίδι.

Capture 2 3

Οι πάνες Pampers Premium Protection Active Fit μένουν πιο στεγνές και δεν «κρεμάνε» χάρη στα πρώτα και μοναδικά Magical Pods, τις απορροφητικές κοιλότητες που βοηθούν να κατανέμεται η υγρασία ομοιόμορφα! Με στεγνό δέρμα το μωράκι σας θα είναι χαρούμενο για να απολαύσει κάθε του κίνηση και κάθε στιγμή του ταξιδιού σας!

PAMPERS

Μάθετε περισσότερα για τα Pampers Premium Protection Active Fit στο παρακάτω link: http://www.pampers.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved