«Και τις δύο φορές οι γιατροί που με εξέτασαν μου είπαν ότι το μωρό αυτό θα το έχανα. Ήξερα ότι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ήταν δίπλα μου»

Είμαι μια μανούλα τριών παιδιών, δύο αγοριών και μίας μικρής πριγκίπισσας. Κάποτε σαν φοιτήτρια μου είχαν διαβάσει το χέρι και μου είπαν ότι θα κάνω τρία αγόρια.

«Και τις δύο φορές οι γιατροί που με εξέτασαν μου είπαν ότι το μωρό αυτό θα το έχανα. Ήξερα ότι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ήταν δίπλα μου»

Όντως τα δύο πρώτα είναι αγόρια. Το 2013 ξημερώνοντας δεκαπενταύγουστος είδα στον ύπνο μου ένα πολύ δυνατό φως και μέσα από το λευκό αυτό δυνατό φως, έναν άγγελο με ξανθά μαλλιά με άσπρο χιτώνα να μου λέει «το κοριτσάκι που θέλεις θα στο δώσω τελικά». Μόλις ξύπνησα άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ, να βρω ποιος άγγελος ήταν αυτός. Κι ενώ έψαχνα είδα την εικόνα του Αρχάγγελου Γαβριήλ. Τη μορφή του Αρχάγγελου είχα δει στον ύπνο μου. Δεν είχα ξαναδεί εικόνα κι αμέσως πίστεψα ότι είδα ένα όραμα αυτό που είχα δει.

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για τρίτο παιδάκι. αυτός με κορόιδευε και μου έλεγε ότι και το τρίτο θα ήταν αγόρι. Μένω έγκυος τελικά και το συγκλονιστικό είναι ότι η ημερομηνία σύλληψης έπεφτε κοντά στη γιορτή του αρχαγγέλου Γαβριήλ. Από την αρχή ήξερα ότι κυοφορούσα κοριτσάκι. Είχα μία πολύ εγκυμοσύνη. Είχα συνέχεια αιμορραγίες, μέχρι που χρειάστηκε να νοσηλευτώ δύο φορές. και τις δύο φορές οι γιατροί που με εξέτασαν μου είπαν ότι το μωρό αυτό θα το έχανα. Εγώ όμως δεν το έβαλα κάτω. Ήξερα ότι ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ήταν δίπλα μου.

Στις 2 Αυγούστου τελικά ήρθε στη ζωή μου το μικρό θαυματάκι μου, η Μαρία Γαβριέλα. Μέχρι τότε δεν πίστευα στα θαύματα αλλά η μικρή μου είναι το δικό μου προσωπικό θαύμα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου που έφερες στη ζωή μου και τα τρία μου παιδιά. Σε ευχαριστώ που μας έδωσες το κοριτσάκι μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved