Όταν το παιδί έχει απορίες η μαμά «καθαρίζει»

Νέα πραγματικότητα, νέα καθημερινότητα και νέα ρουτίνα για γονείς και παιδιά.

Μαργαρίτα Νικολάου
Όταν το παιδί έχει απορίες η μαμά «καθαρίζει»

«Καθαρισμός... Απολύμανση... Όλοι λένε συνέχεια αυτές τις λέξεις. Εγώ τι πρέπει να κάνω;;;», αναρωτήθηκε πολλές φορες η κόρη μου τους τελευταίους μήνες.

Μαζί με τη νέα κανονικότητα ήρθαν και νέες λέξεις στο καθημερινό λεξιλόγιο των παιδιών μας. Και εγώ έπρεπε να ξε-καθαρίσω τα πράγματα όσον αφορά την περίπτωση της κόρης μου.

Έτσι έφτιαξα μια νέα ρουτίνα από την πρώτη κιόλας στιγμή που επέστρεψε στο σχολείο. Καθαρίζουμε μαζί τα σχολικά της (τσάντα, βιβλία, τετράδια, κασετίνα) με το που επιστρέφει στο σπίτι με τα προϊόντα της KLINEX που εμπιστεύομαι και αγαπώ τόσα χρόνια και της μαθαίνω πώς να κρατάει τους ιούς και τα μικρόβια μακριά.

Όσο για το σχολείο της; Αυτό το άφησα πάλι επάνω στην KLINEX και το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο». Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, η KLINEX έχει προσφέρει τα 4 τελευταία χρόνια περισσότερους από 310 τόνους απολυμαντικών προϊόντων της, σε πάνω από 800 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 32 νομούς όλης της Ελλάδας. Γιατί με την Klinex, πηγαίνουμε σχολείο, #NiothoumeAsfaleis

Δείτε το βίντεο και «καθαρίστε» κι εσείς για τα παιδιά σας



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved