Δημόσια αντιπαράθεση διάσημου πρώην ζευγαριού για τον 7χρονο γιο τους!

Η κόντρα τους πλέον έχει γίνει τόσο έντονη που οι δυο τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μιλούν ακόμα και δημόσια γι' αυτό, ρίχνοντας «καρφιά» ο ένας στον άλλον!

Δημόσια αντιπαράθεση διάσημου πρώην ζευγαριού για τον 7χρονο γιο τους!

Ο λόγος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Κέβιν Φεντερλάιν οι οποίοι μετά τις διαφωνίες τους ως ζευγάρι οι οποίες και τους οδήγησαν στον χωρισμό, τώρα τσακώνονται και δημόσια για τον 7χρονο γιο τους Σιν Πρέστον.

Ο λόγος; Η διάσημη τραγουδίστρια θέλει ο γιος της να εμφανίζεται μαζί της στη σκηνή του Λας Βέγκας όπου θα παρουσιάζει το σόου της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κάτι όμως που βρίσκει απόλυτα αντίθετο τον πατέρα του μικρού ο οποίος όταν ρωτήθηκε τη γνώμη του για τις εμφανίσεις του γιου του επί σκηνής όπως σχεδιάζει η ποπ σταρ, ο ίδιος απάντησε σχεδόν απειλητικά στο ΤΜΖ: «Αυτό θα το δούμε... Αν ήταν λίγο μεγαλύτερος, ας πούμε 25 χρονών, ίσως και να εμφανιζόταν» αφήνοντας να φανεί η πλήρης αντίθεσή του για τα σχέδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Και για να... αποτελειώσει την πρώην του, ο γνωστός ράπερ είπε πως δεν έχει καμία πρόθέση να πάει στον ναό των Καζίνο για να δει Σπίαρς και πως θα τον επισκεπτόταν μόνο για να τζογάρει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved