Έξυπνα tips για να δώσετε στο παιδί αυγό, όταν το απεχθάνεται

Η αλήθεια είναι ότι το αυγό δεν είναι το αγαπημένο όλων των παιδιών.

Έξυπνα tips για να δώσετε στο παιδί αυγό, όταν το απεχθάνεται

Μάλιστα, πολλά είναι τα παιδάκια εκείνα που απεχθάνονται το αυγό. Πολύ η μυρωδιά του, λίγο ότι δεν έχει και κάποια ξεχωριστή γεύση και νοστιμιά, όπως άλλα φαγητά, το αυγό είναι ψηλά στα «όχι» του παιδιού.

Από διατροφικής άποψης, όμως, είναι ψηλά στα «ναι», αφού αποτελεί ιδανική πηγή πρωτεΐνης. Και για το λόγο αυτό, οι μαμάδες επιστρατεύουν κάθε λύση και τρόπο, προκειμένου το παιδί να φάει το αυγό του. Συνήθως, η ομελέτα είναι ένας τρόπος που τα παιδιά την προτιμούν και μπορούν να φάνε. Αλλά, υπάρχουν και άλλο τρόποι, για να καταφέρετε να δώσετε αυγό στο παιδί, όταν το απεχθάνεται.

Δείτε παρακάτω:

tiganita ayga sxedia 1

Αν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να φτιάξετε με ένα τηγανιτό αυγό ένα μικρό έργο Τέχνης! Ω ναι. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα σχέδια με τον κρόκο και το ασπράδι, που θα εντυπωσιάσουν το παιδί. Δείτε εδώ πώς ένα τηγανητό αυγό μπορεί να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης!

gallikotost

Το τοστ είναι το αγαπημένο των παιδιών. Επίσης, σε πολλά αρέσει και το φυστικοβούτυρο. Οπότε, μπορείτε να «εκμεταλλευτείτε» αυτές τις μικρές αδυναμίες και να τις συνδυάσετε με το αυγό, σε ένα κλασικό γαλλικό τοστ, που κάτι μας λέει ότι θα το λατρέψει το παιδάκι σας!

eggbread

Θυμάστε που, όταν ήμασταν παιδιά, οι γιαγιάδες, κυρίως, μας έφτιαχναν αυγοφέτες; Τι λέτε, να κάνετε το ίδιο κι εσείς με το παιδάκι σας; Δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε πεντανόστιμες αυγοφέτες, όπως της γιαγιάς!

pitsa

Σε όποιο παιδί δεν αρέσει η πίτσα να σηκώσει τα χέρι. Χμ, σε όλα αρέσει. Οπότε, αυτή η πίτσα με μπέικον και αυγό είναι ο ιδανικός τρόπος!

mafos santouits

Κι επειδή η φαντασία όλα τα πετυχαίνει, μπορείτε να φτιάξετε έναν… Μάγο για σάντουιτς, βάζοντας μέσα και αυγό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved