Επιτέλους, μπαμπάδες, θα μας βγάλετε καμιά φωτογραφία της προκοπής;

Η άβολη στιγμή που κοιτάζεις τις φωτογραφίες του καλοκαιριού κι εσύ δεν είσαι πουθενά!

Πατούλια Kατερίνα
Επιτέλους, μπαμπάδες, θα μας βγάλετε καμιά φωτογραφία της προκοπής;

Έχω μια συνήθεια κάθε τέλος καλοκαιριού. Θέλω πάντα να εκτυπώνω τις πιο ωραίες οικογενειακές φωτογραφίες μας και η άβολη στιγμή του φετινού καλοκαιριού ήταν αυτή που πιθανότατα έχει συμβεί και σε σένα! Όλες οι ωραίες φωτογραφίες είναι Α. τραβηγμένες από τα χεράκια σου και Β. φυσικά δεν είσαι εσύ μέσα σε αυτές.

Το φαινόμενο της μαμάς που είναι αποτυπωμένη μόνο σε κουνημένες, κακοφωτισμένες και με περίεργους μορφασμούς φωτογραφίες με τα παιδιά της, πλήττει καθημερινά όλο και περισσότερες από εμάς, διάσημες και άσημες.

Πρόσφατο παράδειγμα, η Chrissy Teigen, σύζυγος του τραγουδιστή John Legend που με ένα χιουμοριστικό post της στο Instagram έγραψε όλα αυτά που θα έγραφες κι εσύ:


https://www.instagram.com/p/B1lFB0uhj_E/

«Ποτέ δεν έχω φωτογραφίες με μένα γιατί έχω σχεδιαστεί να βγάζω φωτογραφίες και κανείς άλλος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να με βγάλει καλές φωτογραφίες να κοιτάξει τις γωνίες και το φωτισμό και έστω να τραβήξει μια φωτογραφία καλή. Όλα καλά, αυτή τη ζωή διάλεξα (προς τον John)»!

Η λύση της selfie με τα παιδιά, σαφώς υπάρχει αλλά εκεί δεν θα φανεί ποτέ το δικό σου ασορτί σύνολο με τις κόρες τις μονάκριβες, τις πολυαγαπημένες και φυσικά, δεν σου πάει η καρδιά να σταματήσεις να τραβάς κι εσύ φωτογραφίες των πατέρα των παιδιών σου, έτσι για να καταλάβει το λάθος του.

kristenanniebell 68736234 372674740093296 4487138439936578173 n

Αυτό που με σιγουριά μπορείς, να κάνεις, είναι να εκτυπώσεις κι αυτές τις κουνημένες φωτογραφίες, με την λανθασμένη οπτική γωνία και τον κακό φωτισμό. Γιατί όπως και να έχει, ξεχωρίζει σε αυτές το φωτεινό χαμόγελο που σου χαρίζει η αγκαλιά με τα παιδιά σου και γιατί όταν αυτά θα κοιτούν φωτογραφίες σαν αυτές, θα σε βλέπουν ως την πιο όμορφη γυναίκα πάνω στον πλανήτη.

ΥΓ: Αγαπητέ μπαμπά, που μπορεί να έπεσες τυχαία στο αρθράκι αυτό, πάρε λίγο χρόνο, όσο περίπου αφιερώνεις για να ερμηνεύσεις τα αποτελέσματα της κλήρωσης των ομάδων στους ομίλους του Champions League και βγάλε μια σωστή φωτογραφία τη μαμά των παιδιών σου με αυτά αγκαλιά. Δεν θέλει κόπο, μόνο λίγο τρόπο!

Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σου στο a.Patoulia@queen.dpg.gr και στο Instagram https://www.instagram.com/katiepatoulia/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved