Η μητρότητα σε κάνει πιο θαρραλέα κι αυτό να μην το ξεχνάς

Το μήνυμα για την μητρότητα που αξίζει να θυμάσαι

Πατούλια Kατερίνα
Η μητρότητα σε κάνει πιο θαρραλέα κι αυτό να μην το ξεχνάς

Είναι αλήθεια πως η πανδημία έκανε τη ζωή κάθε μαμάς πιο δύσκολη. Το να πρέπει να διαχειριστείς πολλούς διαφορετικούς ρόλους μέσα σε ένα σπίτι δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον αν εσύ είσαι νέα μαμά.

Η Meghan Markle μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Fortune και τα λόγια της, ως νέα μαμά που έχει ακούσει πολλά τον τελευταίο χρόνο, μπορούν να σε εμπνεύσουν.

Για μια γυναίκα που άκουσε όταν ήταν έγκυος πως πιάνει υπερβολικά πολύ την φουσκωμένη της κοιλιά ή αργότερα όταν γέννησε, πως δεν ξέρει να κρατήσει τον γιο της, η 39χρονη μπορεί να μας πει πολλά για το πώς να αντιμετωπίζουμε όλα τα πικρόχολα σχόλια κι εμείς στη ζωή μας.

Μιλώντας στην Emma Hinchliffe και στο διαδικτυακό συνέδριο για τις πιο Ισχυρές Γυναίκες της επόμενης γενιάς, η Markle εξήγησε το αυτονόητο: Η μητρότητα την έκανε πιο θαρραλέα.

Απαντώντας στο αν η μητρότητα την έκανε πιο προσεκτική ή πιο θαρραλέα, η Meghan είπε:


https://www.instagram.com/tv/CGTBpVSDOnn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το ένστικτό μου λέει πως έγινα πιο γενναία, έμαθα να ανησυχώ και να νοιάζομαι για τον κόσμο που τα παιδιά μας θα κληρονομήσουν. Την ίδια στιγμή, νιώθω ότι βάζω την οικογένειά μου σε ρίσκο αν πω συγκεκριμένα πράγματα και θέλω να είμαι πολύ σαφής στο τι λέω για να μην παρεξηγείται. Ξέρω όμως πως ταυτόχρονα δεν θα ήμουν περήφανη για μένα ως μαμά αν δεν έκανα αυτό που πρέπει για να κάνω τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τον Archie».

Η συμβουλή που δίνει η Meghan για τα social media και τις μαμάδες είναι να θέσουν όρια για να γίνουν καλύτερες και πιο ευτυχισμένες μαμάδες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved