Προτάσεις για τις πιο ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Αρχίζουμε και μπαίνουμε για τα καλά σε εορταστικό κλίμα και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν όλο και πιο πολύ!

Προτάσεις για τις πιο ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Όπως είναι φυσικό γίνονται πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για τα παιδιά, τόσες που δεν ξέρει κανείς ποιες να πρωτοδιαλέξει! Εγώ διάλεξα για εσάς τις πιο χαρούμενες, τις πιο πρωτότυπες και πολύχρωμες!

Θα ξεκινήσω από τη Θεσσαλονίκη και τα ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα εργαστήρια που ετοίμασε η μη κυβερνητική οργάνωση «Σχεδία στην πόλη» για τα παιδιά!

f1

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ώρες 11:00 – 13:00: «Χριστούγεννα στον κόσμο», εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Μήπως ξέρετε πως λέγεται το «Καλή χρονιά» στα Φιλανδικά; Αυτά και άλλα πολλά, θα μάθουμε σε αυτό το εργαστήριο. Και φυσικά, θα φτιάξουμε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κατασκευή για το σπίτι!

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ώρες 11:00 – 13:00: «Γλυκά Χριστούγεννα με άχνη και κανέλα!», εργαστήρι ζαχαροπλαστικής

Θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε χρωματιστές ζαχαρόπαστες για να διακοσμήσουμε χριστουγεννιάτικα μπισκότα και θα δοκιμάσουμε μια εύκολη συνταγή για λαχταριστά σοκολατάκια!
Και μετά τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη μας περιμένουν με παράσταση κουκλοθεάτρου και ανταλλαγή δώρων!

Διεύθυνση: Παπαμάρκου 8, περιοχή Άθωνος (1η παράλληλος πάνω από την Ερμού)
Συνδρομή συμμετοχής-υποστήριξης: 5 €
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλ.: 2310 236 344 & 6978 383064, ώρες 11:00-14:00 & 18:00-21:00
Πληροφορίες: www.sxediastinpoli.gr, sxedia_artgroup@yahoo.gr
Προσφέρεται στα παιδιά κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου υγιεινό δεκατιανό!

Θα παραμείνω στην όμορφη Θεσσαλονίκη και θα σας πάω στο Χριστουγεννιάτικο Παραμυθένιο Εργαστήρι που διοργανώνει η Παιδική Βιβλιοθήκη του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου και το Εργαστήρι μουσικοκινητικής αγωγής βρεφών και νηπίων με δωρεάν είσοδο!

f2

Το εργαστήρι απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 3-5 ετών μαζί με το γονέα τους και θα πραγματοποιηθεί με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 20 παιδιών -20 γονέων.

Απαραίτητα εφόδια:
-η συμμετοχή του γονέα,
-ένα επιπλέον ζευγάρι μακριές... και παρδαλές ή εντελώς... μονόχρωμες κάλτσες
-ένα... μυστήριο καθρέφτη, καθρεφτάκι....
-δύο τρίγωνα (ξέρετε, αυτά που σκορπίζουν παντού...)
-δύο μικρά λαστιχάκια (λάστεξ ή για μαλλιά ..)

Σε τι χρησιμεύουν όλα αυτά θα το ανακαλύψετε από κοντά! Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίντε αποφασισμένοι να γίνετε και οι ίδιοι παιδιά για μερικές ώρες. Και καλή σας διασκέδαση!

Τόπος: Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του 4ου ορόφου,
Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
Διεύθυνση: Γ. Βαφόπουλου 3
Πληροφορίες – συμμετοχές: τηλ. 6976092080
e-mail: mousikokinitiki@hotmail.com
Ημέρα: Σάββατο 21/12/13
Ώρα: 19.30 μ.μ
Μουσικοπαιδαγωγοί: Τίνα Μαργαρίτη – Νταβίνα Φλωρεντίν
Απαραίτητη είναι η έγκαιρη προεγγραφή μέχρι την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Άφησα τελευταία τη δωρεάν εκδήλωση «Παρέα με τις γιορτινές ιστορίες του Ευγένιου Τριβιζά» στο χώρο πολιτισμού "Οξυγόνο" των εκδόσεων Μεταίχμιο, με δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου του «Ένα ελατάκι για τον Τάκη»!

f5

Ο ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός θα ταξιδέψει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο ενός από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους συγγραφείς παιδικών βιβλίων, του Ευγένιου Τριβιζά. Εκεί θα συναντήσουν τον μικρό Τάκη κι ένα αλλιώτικο ελατάκι, που δεν ήθελε να ξεστολιστεί και στη ντουλάπα να εξοριστεί. Έγινε λοιπόν έλατο για όλες τις εποχές και όλες του χρόνου τις γιορτές.

Όταν παραμονές Χριστουγέννων ο μικρός Τάκης κάνει φριχτά παράπονα στη μαμά του για το τεράστιο έλατο που έχει στολίσει στο σαλόνι και που πρέπει να στραβολαιμιάζει για να το κοιτάζει, η μαμά του, που δεν του χαλάει ποτέ χατίρι, του αγοράζει ένα τόσο δα μικρό ελατάκι. Το ελατάκι αυτό μπορεί να είναι μικρό, αλλά κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Ένα μυστικό που ούτε το υποψιαζόταν κανείς ως τότε...

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στο χώρο του βιβλιοπωλείου του ΟΞΥΓΟΝΟΥ όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.

Χώρος: Οξυγόνο
Διεύθυνση: Ολύμπου 81
Ημερομηνία: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα: 12:30 το μεσημέρι
Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-8 ετών.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Έναρξη δηλώσεων: 10 Δεκεμβρίου
Είσοδος ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.
Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Τώρα ήρθε η ώρα να κατηφορίσουμε σιγά σιγά προς τα νότια και το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας όπου τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τη δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου «Βυθούγεννα» του αγαπημένου συγγραφέα Γιώργου Λεμπέση!

f4

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική απόδοση του παραμυθιού σκηνοθετημένη με ευφάνταστο τρόπο και θα βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από μια πολύ πρωτότυπη και διαφορετική ιστορία αλλά και την εμπειρία του συλλογικού παιχνιδιού. Την αφήγηση θα συμπληρώσουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες ενώ το δρώμενο θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!

«Πριν από δύο χιλιάδες χρόνια περίπου, οι στεριανοί είχαν ανάγκη όσο ποτέ από μια σφιχτή και μοναδική αγκαλιά. Τότε ήταν που γεννήθηκε ο Χριστός και τους έμαθε τον τρόπο. Τους μίλησε για την αγάπη και για το πόσο σπουδαίο είναι να κάνεις τον διπλανό σου χαρούμενο, πόσο υπέροχο είναι να μοιράζεσαι και να νοιάζεσαι για τους άλλους και το πόσο ευλογημένο είναι να αγαπάς τον εαυτό σου. Κατάφερε να κάνει όλον τον κόσμο όμορφο και φωτεινό μόνο με μια αγκαλιά. Αυτό είναι τα Χριστούγεννα κι αυτό οι στεριανοί το γιορτάζουν κάθε χρόνο», είπε το τέρας το οποίο για πρώτη φορά μιλούσε τόσο πολύ. Μυστήριο τα Χριστούγεννα, μυστήρια κι αυτή η ιστορία. Μα πώς μπορεί να απαγορεύτηκαν οι γιορτές στη στεριά; Και με ποιο τρόπο θα βρει ο Βρασίδας ο αχινός τη μαγεμένη λύση; Μια απολαυστική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, γεμάτη μπουρμπουλήθρες!

Σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Παίζουν: Τάσος Φόης, Χριστίνα Βασιλειάδου
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Σπαντιδάκης
Οργάνωση – Παραγωγή: Gold Producta Handling

Χώρος: Πολυχώρος της Μουσικής Βιβλιοθήκης του συλλόγου «οι Φίλοι της Μουσικής», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
Ημέρες και ώρες: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, 15:00, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, 16:00 Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 2102804855
Είσοδος: Δωρεάν

Τώρα θα σας πάω στα προγράμματα του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου για παιδιά όλων των ηλικιών την περίοδο των γιορτών, με την εξαιρετική ποιότητα και βέβαια την πρωτοτυπία που χαρακτηρίζουν πάντα τα προγράμματα του.

f3

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο μαγικό κλίμα των γιορτών και να τις χαρούν με την ψυχή τους μέσα από πολύ παιχνίδι, φαντασία, έμπνευση και δημιουργία!

Για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-6 χρόνων

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου & Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013: «Γλυκά στολίδια για το δέντρο»

Αλεύρι, νερό, βούτυρο και άλλα υλικά μαγειρικής θα μεταμορφωθούν στα χέρια των παιδιών σε χριστουγεννιάτικα στολίδια για το δέντρο τους.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013: «Ετοιμάζω το Χριστόψωμο»

Τα παιδιά αναβιώνουν ένα χριστουγεννιάτικο έθιμο που συναντάμε σε ολόκληρη την Ελλάδα. Παρασκευάζουν το Χριστόψωμο, ένα στρογγυλό ψωμί φτιαγμένο με διάφορα υλικά και περίτεχνα στολισμένο.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου & Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013: «Γλυκαίνω τον ερχομό της νέας χρονιάς»

Για να γλυκάνουμε τον καινούργιο χρόνο που θα υποδεχτούμε σε λίγες μέρες, τα παιδιά φτιάχνουν μελομακάρονα, αφού πρώτα πειραματιστούν με διαφορετικά υλικά μαγειρικής.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013: «Το μουσείο γιορτάζει τα 19α γενέθλιά του»

Πέμπτη 2, Παρασκευή 3, Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014: «Στη σκιά του καλικάντζαρου»

Η παράδοση λέει ότι οι καλικάντζαροι φεύγουν με τον αγιασμό των νερών. Τα παιδιά ανακαλύπτουν μυστικά από τη ζωή τους, μέσα από παγίδες και σπαζοκεφαλιές και τους ξορκίζουν παίζοντας θέατρο σκιών με το σώμα τους.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στις 14, 15, 21, 22, 28 Δεκεμβρίου 2013 & στις 4 & 5 Ιανουαρίου 2014 είναι:
11:00 – 11:45, 12:00 – 12:45, 13:00 – 13:45, 14:00 – 14:45

Ενώ για 27 Δεκεμβρίου 2013 και 2 & 3 Ιανουαρίου 2014 είναι:
11:00 – 11:45, 12:00 – 12:45, 13:00 – 13:45

H οικονομική συμμετοχή για 1 παιδί είναι 7,00 ευρώ, για 2 παιδιά είναι 6,00 ευρώ, για 3 παιδιά & άνω είναι 5,00 ευρώ & ενισχύει τους σκοπούς του Ε.Π.Μ.
Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ισχύει έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις 29 Δεκεμβρίου δεν έχουν οικονομική συμμετοχή.

Για τα παιδιά σχολικής ηλικίας 7-12 χρόνων

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013: «Τα συναισθήματα των Χριστουγέννων»

Πόσα διαφορετικά συναισθήματα νιώθουμε τα Χριστούγεννα; Για ποιο λόγο δεν είναι όλοι χαρούμενοι; Τι συναισθήματα κρύβουν τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια; Τα παιδιά, με οδηγό χριστουγεννιάτικα παραμύθια από όλον τον κόσμο, εμπνέονται από την τέχνη και δημιουργούν τα δικά τους έργα.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου & Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013: «Η σκηνή των Χριστουγέννων»

Τι μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα; Με ποιον τρόπο μπορούμε να αποτυπώσουμε τις εικόνες μας; Τα παιδιά δημιουργούν σκηνές των δικών τους Χριστουγέννων και κινούν τους ήρωές τους στο μαγνητικό θέατρο που κατασκευάζουν.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου & Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013: «Λαμπερή χιονοθύελλα»

Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια λαμπερή χιονοθύελλα; Με ποιο τρόπο η γλυκερίνη επιβραδύνει την κίνηση των αντικειμένων μέσα στο νερό; Τα παιδιά ανακαλύπτουν τις ιδιότητες του νερού σε συνδυασμό με τη γλυκερίνη καθώς κατασκευάζουν τη δική τους διακοσμητική λαμπερή χιονοθύελλα.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013: «Το μουσείο γιορτάζει τα 19α γενέθλιά του»

Πέμπτη 2, Παρασκευή 3, Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014: «Το γούρι της νέας χρονιάς»

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τι συμβολίζει το γούρι και να διασκεδάσουν φτιάχνοντας το δικό τους ιδιαίτερο γούρι που θα αντιπροσωπεύει τις επιθυμίες τους για το νέο έτος.

Οι ώρες διεξαγωγής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά 7-12 χρόνων που θα πραγματοποιηθούν στις 15, 21, 22, 28 Δεκεμβρίου 2013 & στις 4 & 5 Ιανουαρίου 2014 είναι:
11:00 – 11:45, 12:00 – 12:45, 13:00 – 13:45, 14:00 – 14:45

Ενώ για 27 Δεκεμβρίου 2013 και 2 & 3 Ιανουαρίου 2014 είναι:
11:00 – 11:45, 12:00 – 12:45, 13:00 – 13:45

H οικονομική συμμετοχή για 1 παιδί είναι 7,00 ευρώ, για 2 παιδιά είναι 6,00 ευρώ, για 3 παιδιά & άνω είναι 5,00 ευρώ & ενισχύει τους σκοπούς του Ε.Π.Μ.

Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας ισχύει έκπτωση 50% επί της αρχικής τιμής

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα στις 29 Δεκεμβρίου δεν έχουν οικονομική συμμετοχή.

Χώρος: Ελληνικό Παιδικό Μουσείο
Διεύθυνση: Κυδαθηναίων 14, Πλάκα
Τηλέφωνο: 210 3312995
e-mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Σειρά έχει τώρα το ευφάνταστο γιορτινό εργαστήρι «Όνειρα και Επιθυμίες... Χριστουγέννων;» ή αλλιώς «Όνειρα και Επιθυμίες του Νέου Χρόνου!» στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας που πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις πρωτοποριακές δράσεις του.

f6

Χρειάζεται άραγε να είναι Χριστούγεννα για να κάνουμε όνειρα και να νιώθουμε τις επιθυμίες μας; Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είναι ευκαιρία να το σκεφτούμε και να το ξεκαθαρίσουμε! Αν ένα τζίνι ξεπηδούσε ξαφνικά μέσα από το ποτήρι μας και ρωτούσε μια επιθυμία μας για να την πραγματοποιήσει τι θα του ζητούσαμε; Όταν ονειρευόμαστε με τα μάτια ανοιχτά τι βλέπουμε; Μπορούμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και την παρέα μας καλύτερα μέσα από τα όνειρα και τις επιθυμίες μας; Ένα εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους που τους αρέσει να ονειρεύονται και θέλουν να ξέρουν τι θέλουν.

Είναι ευκαιρία το παιδί σας να συμμετέχει σε κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αναζητά την ουσία μέσα στη λάμψη των γιορτών.

Ημερομηνίες: 15 Δεκεμβρίου, 12 & 19 Ιανουαρίου
Ηλικίες: 6 έως και 12 χρονών
Ώρα: 1μ.μ. έως 2μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10π.μ. έως 1μ.μ.)

Και μιας και η γιορτή των Χριστουγέννων έχει μια μαγεία, θα σας πάω στα κυριακάτικα προγράμματα του Ελληνικού Κόσμου που είπαν να κάνουν τη μαγεία αυτή πράξη!

f7
f8

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013: Πολύχρωμα γλυπτά! Ή αλλιώς: έργα τέχνης με υπέροχη γεύση!

Θα γλυκαθούμε, θα λερωθούμε... με σαντιγί και σοκολάτα θα ανακατευθούμε και με πολύχρωμη ζαχαρόπαστα γλυπτά δημιουργούμε!
(Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν και οι γονείς)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013: Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων σε μία γυάλα!

Θα κατασκευάσουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη γυάλα κλείνοντας μέσα τη γλύκα και τη ζεστασιά που θα βιώσουμε σε μια ξεχωριστή γιορτινή μέρα.

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013: Εργαστήρι παιχνιδιών
Χειροποίητα παιχνίδια με μοναδική αξία! Η δική μας πινελιά και καλλιτεχνική ματιά αλλάζει όψη ακόμα και στα απλά υλικά!

Χώρος: Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Διεύθυνση: Πειραιώς 254, Ταύρος
Κόστος συμμετοχής: 8,50 ευρώ για κάθε παιδί ανά πρόγραμμα
Ώρες έναρξης: 10:30 και 12:30
Ηλικίες: 5-12 χρονών
Είναι απαραίτητη η έγκαιρη τηλεφωνική κράτηση, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, στο τηλέφωνο 212 254 0000 (κωδ. 0600) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες

Για το τέλος άφησα μια ξεχωριστή παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής με το μεγαλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, τον Σέρλοκ Χολμς να μπλέκει σε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια που δεν πρέπει να χάσετε!

f11

Τι κοινό έχουν ένα κλεμμένο πετράδι, ένα χαμένο καπέλο και μία... γαλοπούλα; Υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να λύσει το μυστήριο... Ο Σέρλοκ Χολμς, ο μεγαλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου, θα σας καθηλώσει σε μια ιστορία γεμάτη αγωνία, δράση και πρωτότυπη μουσική!

Με αφετηρία τις ιστορίες του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ, ο σκηνοθέτης και σκηνογράφος Πάρις Μέξης, ο συνθέτης Στάθης Γυφτάκης και η πολυβραβευμένη σολίστ εκκλησιαστικού οργάνου Ουρανία Γκάσιου, δημιουργούν μια μοναδική παράσταση για μικρούς και μεγάλους. Το έργο βασίζεται στην αυθεντική ιστορία του Σέρλοκ Χολμς, «The Adventure of the Blue Carbuncle» αλλά και σε άλλες γνωστές και λιγότερο γνωστές «υποθέσεις» του διάσημου ντετέκτιβ.

Αν θέλετε να έχουν αυτά τα Χριστούγεννα κάτι από μυστήριο μη χάσετε αυτό το θέαμα για όλη την οικογένεια!

Κείμενο: Πάρις Μέξης
Σκηνοθεσία, σκηνογραφία, κοστούμια: Πάρις Μέξης
Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος
Μουσική: Στάθης Γυφτάκης
Ουρανία Γκάσιου εκκλησιαστικό όργανο
Θοδωρής Βαζάκας κρουστά
Παίζουν οι ηθοποιοί: Λεωνίδας Κακούρης, Χρήστος Σαπουντζής, Πάνος Σταθακόπουλος
Συμμετέχουν μέλη της διαπολιτισμικής παιδικής χορωδίας Polyphonica
Διεύθυνση χορωδίας: Μαρίζα Βαμβουκλή
Χώρος: Μέγαρο Μουσικής, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης
Διεύθυνση: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Tηλ 210 7282333
Ημερομηνίες/ Ώρα έναρξης:
20,21,22,25,26,27,28,29 Δεκεμβρίου 2013/20:30

Τιμές:
Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 5
Πολύτεκνοι, 65+: € 8
Ζώνη Γ: € 9
Ζώνη Β: € 15
Ζώνη Α: € 22
Διακεκριμένη Ζώνη: € 30

Κάπου εδώ θα σας αφήσω, πάω να στολίσω το δέντρο μου! Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Ως τότε να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα με ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε!
Θα περιμένω με χαρά τα μηνύματα σας εδώ.
Μπορείτε επίσης να με αναζητήσετε στο blog μου «Something like happiness» όπου γράφω για κοινωνικά θέματα και θέματα ανθρωπίνων σχέσεων με αφορμή θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved