Φασολάδα η ελληνική αλά Garfield

Με αυτή τη διακόσμηση τα παιδιά σας θα αδειάσουν το πιάτο με τη φασολάδα.

Foivi Geller
Φασολάδα η ελληνική αλά Garfield
instagram @foivi_geller

Τα φασόλια δεν τα λες και αγαπημένα των παιδιών. Όμως υπάρχει τρόπος να τα φάνε και μάλιστα με χαρά, αν στο πιάτο τους δεν προσέξουν τα φασόλια αλλά τον αγαπημένο τους γάτο, Garfield.

Και ποιος δεν γνωρίζει τον Garfield τον σκανδαλιάρη γάτο που κάνει τα πάντα για να ξεφορτωθεί τον σκύλο του αφεντικού του Jon Arbuckle, Odie.

Και μόνο που θα δουν στο πιάτο τους τον αγαπημένο τους ήρωα δεν γίνεται παρά να ενθουσιαστούν και να τολμήσουν να δοκιμάσουν το νόστιμο φαγάκι που "κρύβεται" κάτω από τα τυρένια μάτια του και τα πιπερένια του μάγουλα.

Τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε αυτό το πιάτο:

https://www.instagram.com/p/Bz8ZeS7IHWv

Πώς θα το φτιάξετε:

Βήμα 1ο: Μαγειρέψτε τη φασολάδα σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής. Αν η συνταγή σας δεν έχει πάστα ντομάτας, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας πελτέ 5-10 λεπτά πριν σβήσετε τη φωτιά.

Βήμα 2ο: Αφού το φαγάκι σας ετοιμαστεί, βάλτε με την κουτάλα 2 κουταλιές στο πιάτο.

Βήμα 3ο: Κόψτε τη φέτα όπως φαίνεται στη φωτογραφία και με κομμάτια από το φύλλο φυκιού φτιάξτε το περίγραμμα των ματιών και τα φρύδια.

Βήμα 4ο: Στη συνέχεια κόψτε την κίτρινη πιπεριά και δημιουργήστε τα μάγουλα και το στόμα.

Βήμα 5ο: Για μύτη χρησιμοποιήστε ένα καρότο από αυτά που υπάρχουν μέσα στη φασολάδα. Αν δεν έχετε βάλει καρότα, κόψτε ένα μικρό κομμάτι και τοποθετήστε το όπως στη φωτογραφία.

Βήμα 6ο: Τέλος βάλτε τα παξιμάδια στην κορυφή του πιάτου και με κομμάτια φύλλα φυκιού διακοσμήστε και δώστε τις τελευταίες πινελιές, σχηματίζοντας τον Garfield στο πιάτο του παιδιού σας.

Foivi Geller
Facebook account
Instagram account

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved