Χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις τη γκαρνταρόμπα των παιδιών σου πιο άνετη από ποτέ!

Αγαπάς να διαλέγεις ρουχαλάκια για το μωράκι σου; Πολύχρωμα φορμάκια, μαγιό, παιχνιδιάρικα T-shirts και κάθε είδους αξεσουάρ κάνουν τα αγγελούδια μας να μοιάζουν ακόμα πιο χαριτωμένα το Καλοκαίρι!

Χρήσιμες συμβουλές για να κάνεις τη γκαρνταρόμπα των παιδιών σου πιο άνετη από ποτέ!

Πέρα, όμως, από τις στιλιστικές επιλογές και το ιδιαίτερο γούστο κάθε μανούλας, υπάρχουν μερικά πιο σημαντικά ζητήματα που πρέπει να λάβεις υπόψη, όταν φροντίζεις τη μικρή σου πριγκίπισσα και τον κομψό σου gentleman.

Ποιο είναι, τελικά, το σωστό μέγεθος; Πρέπει να προτιμάμε τα βαμβακερά; Πώς δεν θα τα καταστρέψουμε στο πλύσιμο; Για να μην «πελαγώσεις» καθώς ανανεώνεις ή αναδιοργανώνεις την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του μικρού σου, που μεγαλώνει διαρκώς, συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μία τάξη στην παιδική ντουλάπα εύκολα και γρήγορα!

Διάλεξε το μεγαλύτερο μέγεθος!

Οι ζωηροί μπόμπιρες και οι μικρές πριγκίπισσες αναπτύσσονται πολύ γρήγορα, με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο! Πριν καν το καταλάβεις, το μικρό σου θα έχει ψηλώσει και δεν θα χωράει στα ρουχαλάκια του. Για αυτό είναι σημαντικό να μη λαμβάνεις υπόψη μόνο την ηλικία που αναγράφει η ετικέτα, αλλά και το ύψος και τη φόρμα του ρούχου. Σε κάθε περίπτωση, είναι προτιμότερο να αγοράζεις λίγο πιο φαρδιά κομμάτια τα οποία μπορείς να φέρεις ακριβώς στα μέτρα του παιδιού σου, και θα του επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων, ώστε να μπορεί να παίζει ανενόχλητο και να απολαμβάνει κάθε δραστηριότητα.

paidika royxa

Προσοχή στις ετικέτες

Μπορεί να ακούγεται ως μία ασήμαντη λεπτομέρεια, όμως ακόμα και οι ετικέτες που είναι τυπωμένες στο πίσω μέρος του λαιμού, υπάρχει περίπτωση να προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα, όπως κοκκίνισμα ή φαγούρα. Για να είσαι σίγουρη ότι το μικρό σου δεν θα έχει παρόμοιες ενοχλήσεις, προτίμησε ρούχα με ετικέτες σε ξεχωριστά καρτελάκια, τις οποίες μπορείς να αφαιρέσεις εύκολα.

Διάλεξε το κατάλληλο απορρυπαντικό

Τα μικρά μας έχουν πολύ ευαίσθητο και απαλό δέρμα, το οποίο χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Για να αποφύγουμε τους ερεθισμούς, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικές στην επιλογή του απορρυπαντικού μας και να επιλέγουμε ένα προϊόν που να είναι σχεδιασμένο ειδικά για τα βρεφικά ρούχα. Εμείς ξεχωρίσαμε το Εύρηκα Baby, το οποίο περιέχει 100% φυτικό πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι που θα κάνουν τα ρουχαλάκια των παιδιών σου να μυρίζουν όμορφα και διακριτικά.

Επιπλέον είναι υποαλλεργικό αλλά καθαρίζει αποτελεσματικά όλους τους δύσκολους λεκέδες ενώ είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας. Όπως λέει και το σλόγκαν του και διαπιστώσαμε και οι ίδιες «Καθαρίζει σαν Εύρηκα, περιποιείται σαν χάδι»! Άσε λοιπόν, το παιδάκι σου να παίξει στη Φύση, να τρέξει και να λερωθεί χωρίς να ανησυχείς για τα υπόλοιπα. Τώρα έχεις τον απόλυτο σύμμαχο για να καταπολεμήσεις τους δύσκολους λεκέδες και να προσφέρεις καθαρά και απαλά ρουχαλάκια στα μικρά σου.

Για περισσότερα χρήσιμα tips για τη φροντίδα του μωρού σου μπορείς να ανατρέξεις στο eurekababy.gr!

Στην εν λόγω σελίδα θα ανακαλύψεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες για να περιποιηθείς το μωράκι σου με τον καλύτερο τρόπο και να επιλέξεις προϊόντα που εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά στις μαμάδες, όπως το απορρυπαντικό Εύρηκα Baby αλλά και το υγρό πιάτων. Γιατί μην ξεχνάς, ότι πέρα από τα ρούχα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα και τα σκεύη που χρησιμοποιούμε!

Κάτι χρήσιμο που μάθαμε είναι ότι το έντερο του νεογέννητου που είναι και το βασικό όργανο προστασίας ενάντια στα μικρόβια είναι ανώριμο. Κατά τους πρώτους 12 μήνες, μέχρι δηλαδή το μωρό αποκτήσει το δική του μικροβιακή προστασία, είναι πολύ ευαίσθητο σε παθογόνα μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν, για παράδειγμα, γαστρεντερίτιδες. Για αυτό, οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με την τροφή του μωρού θα πρέπει να είναι προσεκτικά αποστειρωμένο και πλυμένο. Το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby που είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκευή του μικρού σου. Καθαρίζει αποτελεσματικά, χάρις στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι.

Για να μάθεις περισσότερα περιηγήσου στο eurekababy.gr και κάνε την καθημερινότητα της οικογένειάς σου λίγο πιο εύκολη! Γιατί.... h_mama_eureka_kserei_kalitera!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved