Το παγωτό που κάνει την κόρη μου να τρέχει στο κίτρινο ψυγείο της Κρι Κρι

Στην Τήνο πρέπει να ήμασταν όταν είδε η Έλενα για πρώτη φορά το παγωτό «Frozen» στα χέρια κάποιων κοριτσιών.

Το παγωτό που κάνει την κόρη μου να τρέχει στο κίτρινο ψυγείο της Κρι Κρι

«Μαμά, κοιτά τι τρώνε τα κορίτσια», μου είπε και αμέσως είδα ότι οι μικρές κρατούσαν στα χέρια τους παγωτά Frozen. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα μέχρι τότε ότι υπήρχαν παγωτά με μία από τις αγαπημένες ηρωίδες της μεγάλης μου κόρης.

Κατάλαβα, ότι η Έλενα, ήθελε να δοκιμάσει αυτό το παγωτό! Και μόνο το περιτύλιγμα με την Έλσα και την Άννα, το έκανε αρκετά δελεαστικό. Με μια μικρή ματιά που έριξα γύρω μου, βρήκα το κίτρινο ψυγείο της Κρι Κρι. «Έλενα, θες να σου πάρω ένα παγωτό;», τη ρώτησα και αμέσως τα μάτια της έλαμψαν από ευτυχία.

κρι κ

Έχοντας τη Χριστίνα στο καρότσι και την Έλενα από το χέρι, πλησιάσαμε το περίπτερο και αγοράσαμε το παγωτό Frozen. Έκτοτε, δεν λείπει από το σπίτι μας. Μόλις βρω κίτρινο ψυγείο, σταματώ, αγοράζω μερικά και εφοδιάζω την κατάψυξη!

Κάποιοι ίσως σκεφτείτε. «Μα καλά, δίνεις κάθε μέρα παγωτό στην κόρη σου;». Ναι, δίνω! Και αυτό από τη στιγμή που διάβασα τα συστατικά του παγωτού. Μάλιστα έχει δοκιμάσει ήδη και το Χριστινάκι μου, το πρώτο της παγωτό! Το νέο παγωτό FROZEN συνδυάζει, αφενός, την εξειδίκευση της Κρι Κρι στον σχεδιασμό προϊόντων ισορροπημένης παιδικής διατροφής κι αφετέρου τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Disney. Με φρέσκο γάλα, πλούσιο σε ασβέστιο, με χαμηλές θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, χωρίς επιπρόσθετες χρωστικές είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψετε όλες οι μαμάδες.

Περισσότερο απ’ όλους, όμως, θα το λατρέψουν τα παιδιά σας, γιατί εκτός από την απίθανη γεύση βανίλια, τα ταξιδεύει στο παγωμένο βασίλειο της Άννας, με το κατάλευκο χρώμα του και δύο νιφάδες χιονιού. Δύο νιφάδες φτιαγμένες με φυσικό εκχύλισμα σπιρουλίνας και χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωστικών.

Προτιμήστε το και αναζητήστε το, όπως και εγώ στα κίτρινα ψυγεία Κρι Κρι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved