Camping με τα παιδιά: Οργανωθείτε κατάλληλα και κάντε την εμπειρία μοναδική

Αν έχετε ζήσει την εμπειρία να κάνετε camping με τα παιδιά, γνωρίζετε καλά πόσο συναρπαστική είναι, αλλά και τι χρειάζεστε για να γίνει και εύκολη. Για τους πρωτάρηδες δεν χρειάζεται άγχος. Μόνο σωστή οργάνωση.

Camping με τα παιδιά: Οργανωθείτε κατάλληλα και κάντε την εμπειρία μοναδική

Καλοκαίρι για τα παιδιά σημαίνει θάλασσα, ατελείωτο παιγνίδι και ξεγνοιασιά. Γι αυτό, όσοι γονείς κάνετε σχέδια για τις διακοπές, υπάρχει λόγος, να εξετάσετε – αν δεν το έχετε ήδη κάνει - την ιδέα του camping. Τα παιδιά θα λατρέψουν την εμπειρία αυτή, αφού θα είναι όλη μέρα στη θάλασσα, μέσα στη φύση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, που θα μπορούν να παίξουν με την ψυχή τους, ενώ θα έρθουν σε επαφή με άλλα παιδιά και θα κάνουν νέες γνωριμίες. Μοναδικές στιγμές, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν σε ένα ξενοδοχείο σε νησί, αφού πάλι θα είναι σε ένα πρόγραμμα, πιο ελαστικό από εκείνο της καθημερινότητας, αλλά πρόγραμμα. Επιπλέον, το camping είναι μία οικονομική λύση διακοπών για μια οικογένεια.

Αφού, λοιπόν, σας πείσαμε ότι πρέπει να δοκιμάστε αυτή την εμπειρία, ας δούμε πώς μπορείτε να οργανωθείτε σωστά, για να την κάνετε πιο εύκολη για εσάς και μοναδική για τα παιδιά.

Σκηνή:

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές σκηνές, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μία οικογένειας. Αν είναι πολυμελής, υπάρχουν εκείνες με δύο δωμάτια, ενώ για μία τριμελή οικογένεια ή με μικρά παιδιά, μπορείτε να πάρετε μία ευρύχωρη σκηνή.

Στρώματα:

Ωραία η ιδέα των… survivors, αλλά δεν χρειάζεται να δυσκολέψετε τη ζωή σας και κυρίως των παιδιών σας. Οπότε επιλέξτε για τον ύπνο, άνετα στρώματα, όπως εκείνα με αέρα. Επίσης, να έχετε μαζί σας, sleeping bag, σε περίπτωση που τα βράδια είναι παραπάνω δροσερά

Ποδήλατο:

Εννοείται ότι δεν πάτε πουθενά χωρίς το ποδήλατο του παιδιού. Εξάλλου, το μπάνιο και το ποδήλατο είναι αυτά που θα θυμάται από το camping.

Αντικουνουπικό:

Χωρίς αυτό, επίσης, δεν πάτε πουθενά. Τα κουνούπια είναι από τα μείον του camping, οπότε θα σας χρειαστεί

Φαρμακείο:

Σε αυτήν την περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο, τι πρέπει να πάρετε μαζί σας στο φαρμακείο. Συνήθως, περιλαμβάνονται: αμμωνία, κρέμα για εγκαύματα και τσιμπήματα, γάζες, οξυζενέ…

Τραπεζάκι με καρέκλες:

Από τα απαραίτητα που πρέπει να έχετε μαζί σας. Για τον καφέ, το φαγητό, να κάθεστε με γείτονες από το camping.

Αντηλιακό – ομπρέλα θαλάσσης:

Επίσης, απαραίτητα όπως και το αντικουνουπικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved