Το παγωτό με τις πριγκίπισσες του FROZEN είναι η πιο δροσερή και αγνή καλοκαιρινή απόλαυση!

Το Frozen αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων που κατάφερε να συναρπάσει όχι μόνο τους κριτικούς, που τη θεωρούν την καλύτερη κυκλοφορία της Disney, αλλά και τα παιδάκια μας που την αγάπησαν περισσότερο από κάθε άλλη.

Το παγωτό με τις πριγκίπισσες του FROZEN είναι η πιο δροσερή και αγνή καλοκαιρινή απόλαυση!

Άλλωστε, ως μανούλα γνωρίζεις καλύτερα τη «μανία» αγοριών και κοριτσιών με τις συναρπαστικές πρωταγωνίστριές της, Έλσα και Άννα, αλλά και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή.

Τα αγγελούδια σου, σε παρακαλούν να την δουν ξανά και ξανά σε επανάληψη, έχουν όλα τα παιχνίδια με τις δημοφιλείς πριγκίπισσες και τώρα δεν σταματούν να ζητούν το παγωτό FROZEN με τις αγαπημένες τους ηρωίδες, που θα τα δροσίσει και θα τα ταξιδέψει στο μακρινό παγωμένο βασίλειο!

KRIKRI SISKEUASIA

Έτσι, θα βρεθείς πολλές φορές μπροστά στα κίτρινα ψυγεία να αναρωτιέσαι αν θα τους κάνεις το χατίρι και θα τους πάρεις εκείνο το παγωτάκι, και μόνο στη σκέψη του οποίου μπορούν να παραμείνουν φρόνιμα για ώρες... Μην το σκέφτεσαι πολύ, το ψάξαμε και ανακαλύψαμε ότι είναι μία από τις πιο υγιεινές επιλογές! Το νέο παγωτό FROZEN της Disney από την Κρι Κρι, συνδυάζει αρμονικά τη δροσερή απόλαυση με τα αγνά υλικά και γίνεται το ιδανικότερο γλύκισμα για κάθε παιδί το φετινό Καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, περιέχει φρέσκο γάλα και είναι πλούσιο σε ασβέστιο που χρειάζονται τα παιδάκια μας για να αναπτυχθούν. Έχει γεύση βανίλια και δύο νιφάδες φτιαγμένες με φυσικό εκχύλισμα της δυναμωτικής υπερτροφής σπιρουλίνας, ενώ δεν περιέχει επιπρόσθετες χρωστικές. Παράλληλα, έχει χαμηλά λιπαρά και θερμίδες, για να μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο πρόγραμμα των μικρών μας στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής. Έτσι, μπορεί να αποτελέσει το πιο γευστικό απογευματινό σνακ που θα τους προσφέρει την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται!

KRIKRID

Επιπλέον, κυκλοφορεί από την Κρι Κρι, που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και 63 χρόνια, καθώς είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία παγωτού με πανελλαδική διανομή. Φέτος, με το FROZEN ενισχύει ακόμη περισσότερο τη σειρά ποιοτικών παγωτών Κρι Κρι Kids, που είναι ειδικά φτιαγμένη για παιδιά, που καλύπτουν τις προτιμήσεις κοριτσιών και αγοριών κάθε ηλικίας.

Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι κάνεις την καλύτερη επιλογή και δεν στερείς από το μικρό σου τις γλυκές αναμνήσεις των θερινών διακοπών που θα θυμάται για πάντα.

Γιατί ποιος δεν σκέφτεται παγωτό, όταν ακούει τη λέξη Καλοκαίρι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved