«Έξυπνα» tips για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι φέτος το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι είναι μια υπέροχη εποχή για παιχνίδι, βόλτες και παιδικά πάρτι. Αν το παιδάκι σας έχει γενέθλια τους επόμενους δύο μήνες, τότε είστε τυχερές, διότι μπορείτε να οργανώσετε εύκολα το πιο διασκεδαστικό, καλοκαιρινό πάρτι.

«Έξυπνα» tips για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι φέτος το καλοκαίρι!

Σε διαφορετική περίπτωση, σκεφτείτε να κάνετε μια απλά μια καλοκαιρινή γιορτή για το παιδί σας και τους φίλους του! Να είστε σίγουρες ότι θα του μείνει αξέχαστη!

Στην αυλή, τον κήπο, το πάρκο ή ακόμη και το μπαλκόνι (αλλά με μεγάλη προσοχή)! Μπορείτε να οργανώσετε εύκολα την παιδική γιορτή, αρκεί να οργανωθείτε σωστά και να εμπνευστείτε από τα παρακάτω tips! Στην περίπτωσή μας, πάντως, λειτούργησαν μια χαρά!

Κρατήστε τα πράγματα απλά

PARTI2

Τα παιδιά δεν θέλουν πολλά πράγματα για να είναι χαρούμενα. Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να οργανώσετε το πάρτι του μικρού σας! Λίγοι φίλοι, οι αγαπημένοι τους ήρωες και φυσικά, τα δροσιστικά γλυκίσματα που λατρεύουν, αρκούν για να τα κάνουν να χαμογελάσουν. Μην ξοδέψετε, λοιπόν, πολλά χρήματα για να ετοιμάσετε μια παιδική καλοκαιρινή γιορτή. Χρησιμοποιήστε αντικείμενα που ήδη έχετε στο σπίτι και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη. ‘Ένα «σερφάρισμα» στο Pinterest θα σας δώσει πολλές ιδέες για homemade δημιουργίες.

Βρείτε το κατάλληλο θέμα

PARTI3

Όλα τα παιδάκια έχουν ήρωες που λατρεύουν για αυτό, λοιπόν, αξίζει να οργανώσετε ένα πάρτι με «πρωταγωνιστές» τους αγαπημένους τους παιδικούς stars! Μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια των παιδιών σας για να βρείτε το θέμα του πάρτι. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, τα περισσότερα παιδιά τρέφουν μεγάλη αγάπη για τις πρωταγωνίστριες του FROZEN της Disney. Τι και αν είναι Καλοκαίρι; Αν είστε μαμάδες, σίγουρα γνωρίζετε τις πριγκίπισσες Έλσα και Άννα! Το σίγουρο είναι ότι αποτελούν μια «safe» επιλογή για παιδικό πάρτι!

Ετοιμάστε δροσιστικά και θρεπτικά σνακ

PARTI4

Τα σνακ αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι ενός παιδικού πάρτι. Εκμεταλλευτείτε την εποχή και πείτε «ναι» στα φρούτα. Ετοιμάστε δροσερές φρουτοσαλάτες σε όμορφα διακοσμημένα κυπελάκια. Κόλα, χαρτόνι, χρώμα και χρυσόσκονη αρκούν για να έχετε ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Φυσικά, από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα παγωτά.

Βρείτε ένα θρεπτικό παγωτό με λίγα λιπαρά και θερμίδες. Προσπαθήστε, επίσης, να πάρετε παγωτά που ταιριάζουν με το θέμα του πάρτι σας. Αν επιλέξετε να κάνετε πάρτι με κεντρικό θέμα το FROZEN, τότε σας έχουμε καλά νέα διότι η Κρι Κρι, μια εταιρεία που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, έφερε τις αγαπημένες ηρωίδες της Disney, Έλσα και Άννα, από το μακρινό, παγωμένο βασίλειο, στα κίτρινα ψυγεία!

KRIKRI SISKEUASIAD

Το νέο παγωτό FROZEN περιέχει φρέσκο γάλα, είναι πλούσιο σε ασβέστιο, έχει χαμηλές θερμίδες (μόλις 49) και χαμηλά λιπαρά, ενώ δεν περιέχει επιπρόσθετες χρωστικές. Εμείς το λατρέψαμε ήδη και είμαστε σίγουρες ότι το ίδιο θα κάνετε κι εσείς.

Περισσότερο από όλους, όμως, θα το λατρέψουν τα παιδιά γιατί εκτός από την απίθανη γεύση βανίλια, τα ταξιδεύει στο παγωμένο βασίλειο της Άννας, με το κατάλευκο χρώμα του και τις δύο νιφάδες χιονιού. Κάθε νιφάδα είναι φτιαγμένη με φυσικό εκχύλισμα σπιρουλίνας και χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωστικών.

KRIKRID

Οργανώστε διασκεδαστικές δραστηριότητες

Καλοκαιρινό πάρτι χωρίς διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια δεν γίνεται, για αυτό φροντίστε από τώρα να κάνετε τη μελέτη σας! Σκεφτείτε κάποια ομαδικά παιχνίδια που τα παιδιά θα απολαύσουν σε έναν εξωτερικό χώρο. Αν θέλετε, μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς σε αυτά! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από το θέμα του πάρτι! Αν έχετε μεγάλο χώρο, μπορείτε σίγουρα να τοποθετήσετε και μια μικρή, φουσκωτή πισίνα. Φροντίστε, όμως, να μην πάρετε τα μάτια σας από τα παιδιά!

Διαφορετικά, μείνετε στις κλασικές επιλογές! Το κρυφτό και το κυνήγι του θησαυρού είναι «must», ενώ από το πάρτι δεν πρέπει να λείπουν τα μπλοκ ζωγραφικής και η πλαστελίνη για τα μικρότερα παιδάκια. Το βασικό είναι να απασχολούνται ευχάριστα τα μικρά σας!

Extra tips: Αν δεν φοβάστε τους λεκέδες, δώστε στα παιδιά ένα μεγάλο πανί και αφήστε τα να ζωγραφίσουν ελεύθερα! Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε το face painting, μένοντας πάντα πιστές στο θέμα του πάρτι!

PARTI5

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, φροντίστε να περάσετε καλά παρέα με τα παιδιά. Μην ξεχάσετε να οργανώσετε το πάρτι απογευματινές ώρες, ώστε να μην εκτεθούν τα μικρά σας στον ήλιο! Το δικό μας FROZEN πάρτι είχε, πάντως, τεράστια επιτυχία και τα παγωτάκια, έγιναν ανάρπαστα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved