Οι πριγκίπισσες του FROZEN έγιναν παγωτά και «τρελαίνουν» παιδιά και μαμάδες!

Μπάνια, βόλτες, παιχνίδι και παγωτά... πολλά, απολαυστικά παγωτά. Αυτό είναι το ελληνικό Καλοκαίρι που κάθε χρόνο τα παιδάκια μας περιμένουν με ανυπομονησία, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς πριν από κάποια χρόνια.

Οι πριγκίπισσες του FROZEN έγιναν παγωτά και «τρελαίνουν» παιδιά και μαμάδες!

Οι αναμνήσεις είναι πολλές και γλυκές, για αυτό και χαιρόμαστε να βλέπουμε τα μικρά μας να απολαμβάνουν στο έπακρο τους καλοκαιρινούς μήνες. Όπως κι εμείς, λοιπόν, έτσι κι εκείνα άρχισαν από τώρα το... μέτρημα! «Πόσα παγωτά έχεις φάει;», «Πόσες φορές έχεις πάει στη θάλασσα;». Μετά από λίγο καιρό το μέτρημα χάνεται, αλλά οι γεύσεις και οι εικόνες μένουν.

Η χαρά μας ήταν, λοιπόν, μεγάλη όταν μάθαμε πως η Κρι Κρι, δημιούργησε φέτος παγωτά με τις ηρωίδες του FROZEN της Disney.

Σίγουρα, το σπίτι σας είναι γεμάτο από παιχνίδια με την Έλσα και την Άννα και μάλλον, έχετε δει πολλές φορές σε επανάληψη τις ταινίες της Disney.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι, λοιπόν, ότι τα παιδιά θα τρέξουν να πάρουν εδώ και τώρα τα παγωτά με τις αγαπημένες τους ηρωίδες οι οποίες έφυγαν από το μακρινό, παγωμένο βασίλειο και πήγαν στα... κίτρινα ψυγεία!

KRIKRI SISKEUASIA

Παγωτό και ισορροπημένη παιδική διατροφή; Ναι!

Πώς θα πεις, όμως, «όχι» σε ένα παιδί όταν σου ζητά το αγαπημένο του παγωτό και μάλιστα, το παγωτό με τον ήρωα που λατρεύει; Ευτυχώς, τα νέα είναι καλά για τις μαμάδες που θέλουμε να φροντίζουμε να ακολουθούν τα μικρά εμάς μια σωστή διατροφή.

Την Κρι Κρι την ξέρουμε και την εμπιστευόμαστε εδώ και 63 χρόνια. Το FROZEN, λοιπόν, είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας ισορροπημένης διατροφής αφού φτιάχνεται με αγνά, ελληνικά υλικά, αποτελώντας μια «πλούσια» πηγή ασβεστίου!

KRIKRI

Πόσο παγωτό είναι τελικά αρκετό;

Με φρέσκο γάλα, χαμηλές θερμίδες, χαμηλά λιπαρά, πολύ ασβέστιο και χωρίς επιπρόσθετες χρωστικές, αποτελεί ένα δροσιστικό, απολαυστικό και θρεπτικό σνακ για το Καλοκαίρι, αν αναλογιστεί, μάλιστα, κανείς πως η ημερήσια πρόσληψη ασβεστίου που πρέπει να λαμβάνουν τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα καλής ποιότητας παγωτά, όπως αυτά της Κρι Κρι, μπορούν να γίνουν μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής για το παιδί.

Ένα απολαυστικό ταξίδι στο παγωμένο βασίλειο της Άννας!

Εμείς το λατρέψαμε ήδη χάρη στα αγνά του συστατικά αλλά τα παιδιά θα το αγαπήσουν ακόμη περισσότερο αφού εκτός από την απίθανη γεύση βανίλια, τα ταξιδεύει στο παγωμένο βασίλειο της Άννας, με το κατάλευκο χρώμα του και τις δύο νιφάδες χιονιού. Κάθε νιφάδα φτιαγμένη με φυσικό εκχύλισμα σπιρουλίνας και χωρίς την προσθήκη τεχνητών χρωστικών.

Ναι, το ιδανικό γλύκισμα το Καλοκαίρι είναι το παγωτό και όταν αυτό συνοδεύεται από τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τότε γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό και χαρίζει τις πιο γλυκές και αθώες αναμνήσεις. FROZEN από την Κρι Κρι, λοιπόν, και καλό Καλοκαίρι!

FROZEN
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved