Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για τους οποίους μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη το καλοκαίρι

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σκεφτεί όλες εκείνες τις γυναίκες που κυοφορούν τα μωράκια τους το καλοκαίρι.

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για τους οποίους μια εγκυμοσύνη δεν είναι εύκολη το καλοκαίρι

Αν και η εγκυμοσύνη είναι μία ευχάριστη κατάσταση, τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται από τις πιο δύσκολες. Και πιστέψτε μας! Αλλιώς ειναι μια γυναίκα να μετρά τις μέρες να περάσουν μέχρι την πιθανή ημερομηνία τοκετού τους χειμερινούς μήνες και αλλιώς τους καλοκαιρινούς που η θερμοκρασία φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Τι κάνει όμως, μια εγκυμοσύνη δύσκολη;

Όλα μυρίζουν άσχημα

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι έχετε ευαίσθητη όσφρηση... και η οποιαδήποτε μυρωδιά ευχάριστη ή όχι γίνεται ανυπόφορη. Φανταστείτε λοιπόν να κάνουν απεργία τα απορριμματοφόρα και εσείς να θέλετε να βγείτε μια βόλτα να περπατήσετε.

Μαγιό εγκυμοσύνης

Κάποιες γυναίκες νιώθουν άνετα με το κορμί τους και φορούν μπικίνι ακόμη και αν η κοιλίτσα τους είναι τεράστια ακόμη και αν είναι στον 9ο μήνα. Τι γίνεται όμως, με όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν πάρει πάνω από 30 κιλά; Τι μαγιό να φορέσουν για να μπορέσουν να δροσιστούν;

kalokairi egkimosini 1

Παγωτά

Αυτό και αν είναι πρόβλημα. Αλήθεια τώρα! Μπορεί από τη μια μεριά όταν ζεσταίνεται κανείς να τρώει παγωτό για να δροσιστεί, από την άλλη μεριά όμως, υπάρχει και το φρένο στα κιλά. Όποτε που καταλήγουμε; Ότι το καλοκαίρι θα πάρεις θες ή δε θες, παραπάνω κιλά από το φυσιολογικό. Εξάλλου δε φταις εσύ... αλλά η ζέστη!

Πρησμένοι αστράγαλοι

Οι πρησμένοι αστράγαλοι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι συχνό σύμπτωμα στις εγκύους. Για να μην αναφέρουμε τα πρησμένα δάχτυλα, τα πρησμένα πόδια, τις πρησμένες πατούσες και κάθε σημείο του κορμιού που κάνει κατακράτηση υγρών. Η ζέστη δεν ειναι σύμμαχος αυτής της κατάστασης αλλά εχθρός.

Αir-condition αγάπη μου

Το να ζεσταίνεται μια γυναίκα έγκυος το χειμώνα δεν είναι σπουδαίο πράγμα. Θα βγάλει μια μπλούζα, θα βγάλει τις κάλτσες και θα ρυθμίσει τη θερμοκρασία της. Τι γίνεται όμως το καλοκαίρι που δεν έχει τί να βγάλει; Απλά βάζει στο φουλ το air-condition και όλοι όσοι δεν είναι σε ενδιαφέρουσα φεύγουν από το σπίτι για να μην καταλήξουν παγάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved