Κριτήρια για να επιλέξετε παιδικά μαγιό αυτό το καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι θέλει χρώμα, έντονα σχέδια, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και... κρόσια.

Κριτήρια για να επιλέξετε παιδικά μαγιό αυτό το καλοκαίρι

Ναι, αυτές είναι οι τάσεις τις μόδας που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις στην παραλία και αν θέλετε να βρείτε κι εσείς φέτος τα πιο χαριτωμένα και μοδάτα μαγιό για τα παιδάκια σας, αξίζει να τις ακολουθήσετε.

Οι επιλογές είναι πολλές, ωστόσο, με γνώμονα το στυλ και φυσικά, την προσωπικότητα των μικρών σας, θα βρείτε εύκολα το κατάλληλο μαγιό για εκείνα. Αρκεί να είναι χαρούμενα και χρωματιστά, όπως η παιδική ηλικία!

paidika magio 2

Για τα κοριτσάκια οι επιλογές είναι περισσότερες από άποψη σχεδίων, ωστόσο, υπάρχουν εξίσου εντυπωσιακά μαγιό και για τα αγοράκια.

Άνεση και ελευθέρια κινήσεων

Το πρώτο μέλημά σας πριν την αγορά του μαγιό είναι να ανακαλύψετε αν προσφέρουν την απαιτούμενη άνεση στα παιδία και αν τους επιτρέπουν να κινούνται και να κολυμπούν με απόλυτη ελευθερία. Επιλέξτε κάτι όμορφο αλλά σχετικά απλό. Ναι, παρά το γεγονός ότι η μόδα επιτάσσει φέτος πολλές και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, καλό είναι να βρείτε ένα μαγιό που δεν είναι υπερβολικά «φορτωμένο».

paidika magio

Τα super fashion ολόσωμα!

Το Καλοκαίρι του 2017 έχουν την «τιμητική» τους τα ολόσωμα μαγιό οπότε αξίζει να βρείτε ένα σχέδιο με τα χρώματα που προτιμούν τα κορίτσια σας. Μπορείτε, επίσης, να πάρετε ένα μαγιό το οποίο κοσμεί ο αγαπημένος τους παιδικός ήρωας!

Κεντήματα και κρόσια!

Όσον αφορά στα μπικίνι, θα βρείτε μια πληθώρα από σχέδια. Τα μαγιό που θα κλέψουν, όμως, τις εντυπώσεις στις παραλίες φέτος το Καλοκαίρι είναι εκείνα που θα έχουν κεντητές λεπτομέρειες, κρόσια, ακόμη και φούντες!

Φιογκάκια και βολάν

paidika magio 4

Για look ρομαντικό υπάρχουν και τα μαγιό με φιογκάκια και βολάν, τα οποία ταιριάζουν περισσότερο σε παιδάκια μικρότερης ηλικίας παιδάκια. Το πουά είναι, επίσης, μια διαχρονική τάση στα παιδικά μαγιό.

Printed ή μονόχρωμα;

Τα χρώματα που ξεχωρίζουν φέτος είναι το λευκό, το πορτοκαλί αλλά και κίτρινο. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να πάρετε ένα μονόχρωμο μαγιό, μπορείτε να βρείτε ένα printed με floral, exotic λεπτομέρειες ή παιδικά μοτίβα.

Crop τοπάκια και one shoulder

Αν θέλετε να πάρετε για το κοριτσάκι σας ένα ιδιαίτερο τοπ, αξίζει να γνωρίζετε ότι φέτος είναι στη μόδα τα one shoulder, δηλαδή τα μαγιό με τον έναν ώμο έξω αλλά και τα crop τοπάκια.

Μαγιό και για τα μωράκια

paidika magio 5

Για τα μωρά υπάρχουν και τα μαγιό πάνες που πλένονται ξανά και ξανά για να μην ανησυχείτε για τις ανάγκες τους και να κάνετε, τόσο εσείς όσο και εκείνα, ανέμελες βουτιές. Όσον αφορά στο αν πρέπει να φοράτε πάντα μαγιό στο μωρό, η απάντηση είναι «ναι»! Στην παραλία και μες στη θάλασσα υπάρχουν πολλοί μικροοργανισμοί που μπορεί να βλάψουν τον ευαίσθητο οργανισμό ενός παιδιού.

Επιλογές για τα αγόρια

paidika magio 3

Για τα αγοράκια οι επιλογές δεν είναι τόσες πολλές αλλά και σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να πείτε «ναι» στα χρώματα και στα διάφορα καλοκαιρινά μοτίβα. Ψάξτε για μαγιό μποξεράκια ή σορτσάκια για ατελείωτο παιχνίδι στην παραλία. Οι ρίγες αποτελούν σίγουρα μια διαχρονική επιλογή.

Να θυμάστε πώς ό,τι μαγιό κι αν πάρετε, ο βασικός παράγοντας για την επιλογή σας πρέπει να είναι η άνεση. Τα παιδιά θέλουν να τρέχουν, να παίζουν και να κολυμπούν με απόλυτη ελευθερία, για αυτό και τίποτα δεν πρέπει να περιορίζει τις κινήσεις τους. Μην ξεχάσετε, επίσης, να αγοράσετε και ένα δεύτερο μαγιό για να αλλάζει το παιδάκι σας μετά το μπάνιο και φυσικά, για να έχει πάνω από μια επιλογή για την θάλασσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved