Καλοκαίρι και παιδικά παπούτσια!

Το Καλοκαίρι ήρθε και μαζί του έφερε την ανάγκη για ανανέωση, τόσα για εσάς όσο και για τα παιδάκια σας τα οποία μεγαλώνουν συνεχώς και το πιο πιθανό είναι ότι τα περσινά καλοκαιρινά ρούχα και παπουτσάκια δεν τους πηγαίνουν πια.

Καλοκαίρι και παιδικά παπούτσια!

Για να μην «πελαγώσετε», λοιπόν, με τις αγορές της νέας σεζόν και να «εξοπλίσετε» εύκολα και οικονομικά τη ντουλάπα των παιδιών σας, καλό είναι να ξεκινήσετε με τα υποδήματα και να συνεχίσετε με τα ρούχα.

Εμείς κάναμε ήδη μια έρευνα αγοράς και σας προτείνουμε τα παπούτσια που αξίζει να αναζητήσετε φέτος. Δύο με τρία ζευγάρια είναι αρκετά για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Σαγιονάρες και βουτιές

sagionares

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή τις σαγιονάρες! Επειδή Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ήλιος και παραλία, βρείτε από τώρα τα άνετα υποδήματα που θα φορέσετε στην πρώτη σας καλοκαιρινή εξόρμηση. Θα ανακαλύψετε σαγιονάρες σε πολλά χρώματα και σχέδια, φροντίστε απλά να εφαρμόζουν καλά στο ποδαράκι των παιδιών. Μια καλή επιλογή (για τα παιδάκια που κάθε Καλοκαίρι χάνουν τις σαγιονάρες τους με το πρώτο κυματάκι) αποτελούν, επίσης, τα παπουτσάκια θαλάσσης.

Extra tip: Επιλέξτε σαγιονάρες καλής ποιότητας και φροντίστε να τις πλένετε συχνά για να μην αναπτύσσονται μύκητες.

Σανδάλια για bohemian κορίτσια

sandalia

Αν έχετε κοριτσάκι, τότε η καλύτερη επιλογή για το φετινό Καλοκαίρι είναι ένα ζευγάρι καμηλό σανδάλια με κρόσια ή τρέσες, κορδονάκια και boho λεπτομέρειες. Για πιο «ρομαντικό» look μπορείτε να βρείτε όμορφα σανδαλάκια με φιόγκους!

Τα πάνινα τα διαχρονικά

panina

Τα πάνινα παπούτσια είναι μια όμορφη και διαχρονική επιλογή για τους Καλοκαιρινούς μήνες, τόσα για τα αγοράκια όσο και τα κοριτσάκια καθώς μπορούν να τα συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βραδύ. Αναζητήστε παπουτσάκια με άνετη σόλα και ύφασμα που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει. Το καλό με τα πάνινα είναι ότι μπορείτε να τα πλένετε κάθε φορά που λερώνονται. Διαφορετικά -σε περίπτωση που ο λεκές δεν είναι μεγάλος- μπορείτε να τα καθαρίσετε με ένα υγρό πανάκι και λίγο απορρυπαντικό.

Εσπαντρίγιες και μοκασίνια για μοδάτα παιδιά

espantrigies

Φέτος το Καλοκαίρι οι εσπαντρίγιες έχουν την «τιμητική» τους, τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους. Γιατί αξίζει να τις αποκτήσετε; Διότι είναι άνετες και τα παιδάκια σας θα μπορούν να τις βγάζουν και να τις φορούν με απίστευτη ευκολία. Μπορείτε να βρείτε ακόμη και δαντελένιες εσπαντρίγιες για τα κοριτσάκια, ενώ για τα αγοράκια μια εναλλακτική αλλά κλασική επιλογή είναι τα μοκασίνια.

Πέδιλακια για άνετες βόλτες

pedila

Μια ακόμη άνετη επιλογή για όλες τις ώρες είναι τα πεδικάκια με που κλείνουν με σκριτς-σκρατς! Τα δραστήρια παιδιά θα τα λατρέψουν αφού θα τους επιτρέπουν να παίζουν όλη μέρα. Καλό είναι να αναζητήσετε πέδιλα με δέρμα στο εξωτερικό μέρος ή εσωτερικά και να προσέξετε να έχουν λουράκι για καλή εφαρμογή.

Να θυμάστε, το σημαντικό είναι να αισθάνεται άνετα το παιδάκι σας με τα παπουτσάκια του. Για αυτόν τον λόγο φροντίστε να είναι μαζί σας και να τα δοκιμάσει προτού κάνετε την αγορά σας! Κάντε κι εσείς τη δική σας έρευνα, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε το Καλοκαίρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved