6 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει

Συμβουλές για παντρεμένα ζευγάρια και όχι μόνο! Βάλτε τα παιδιά για ύπνο, κλειδώστε την πόρτα του δωματίου σας και ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή.

Θάνος Ασκητής
6 είδη σεξ που κάθε ζευγάρι πρέπει να δοκιμάσει

1. Η γυναίκα από πάνω

woman on top


Πρόκειται για μία απολαυστική στάση στο σεξ και για τους δύο συντρόφους, την οποία μερικές γυναίκες τείνουν να αποφεύγουν, επειδή προϋποθέτει τον πλήρη έλεγχο εκ μέρους τους και τους προκαλεί κάποιου είδους αμηχανία. Ωστόσο, είναι μία στάση, που επιτρέπει στη γυναίκα να ρυθμίσει το ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης, ιδιαίτερα εάν επικεντρωθεί στο λίκνισμα της λεκάνης της και όχι στην μετακίνηση του κορμού της πάνω - κάτω. Παράλληλα, πρόκειται για μία ιδιαίτερα ξεκούραστη και προκλητική στάση για τον άνδρα, η οποία του επιτρέπει να διατηρήσει τη στύση του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας τη να φτάσει πιο εύκολα στο αποκορύφωμά της.

2. Στα τέσσερα ή doggy style

24


Γονατίστε προκλητικά μπροστά στον σύντροφο σας και τεντώστε τα οπίσθια σας προς το μέρος του. Τοποθετήστε τα χέρια σας στην ευθεία των γοφών σας, και προσπαθήστε να κρατήσετε όρθιο τον κορμό σας. Το Doggy style είναι μία από τις πιο δημοφιλής κατηγορίες βαθιάς διείσδυσης στο γυναικείο κόλπο. Οι γυναίκες, που είναι σε θέση να κορυφώσουν κολπικά, μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από αυτή τη στάση, καθώς προκαλεί έντονο ερεθισμό του σημείου G. Συγχρόνως, οι γυναίκες, που κορυφώνουν κλειτοριδικά, μπορούν να τοποθετήσουν με μεγάλη ευκολία το χέρι τους στον κόλπο, και να κορυφώσουν με πολύ πιο γρήγορο και έντονο τρόπο. Η στάση αυτή, είναι εξίσου απολαυστική και για τον άνδρα, καθώς του παρέχει πλήρη θέαση και πρόσβαση στα «αναπαραγωγικά» τμήματα (οπίσθια, κόλπος, γοφοί, στήθος) του γυναικείου σώματος, ενώ παράλληλα του προσδίδει μία αίσθηση της απόλυτης κυριαρχίας.

3. Η γυναίκα από κάτω με τα πόδια σηκωμένα στα πλευρά ή στους ώμους του συντρόφου της

fgdfgdfg


Μια στάση που διεγείρει αρκετά τον άνδρα, όπου και η γυναίκα μπορεί να ακολουθήσει με την κίνηση της λεκάνης της.

4. Με μαξιλάρι κάτω από τη μέση και τους γοφούς

gofoi


Η γνωστή ιεραποστολική στάση σε παραλλαγή με τη βοήθεια όμως ενός μαξιλαριού κάτω από τη μέση και τους γυναικείους γοφούς. Διεγείρει ακόμα περισσότερο και διευκολύνει την επίτευξη οργασμού.

5. Στην άκρη του κρεβατιού ή του τραπεζιού

sex position


Η γυναίκα ξαπλώνει στην άκρη του κρεβατιού ή και του τραπεζιού, ενώ ο άνδρας της κρατάει τα πόδια στα χέρια του. Μία απολαυστική στάση που διεγείρει την φαντασία...

6. Στην καρέκλα

45


Κάθεται ο άνδρας στη καρέκλα και η γυναίκα πάνω του, όπου έχει ελευθερία στη κίνηση της λεκάνης της...
Γενικότερα, θα λέγαμε πως υπάρχουν πολλές στάσεις που μπορεί να πειραματιστεί ένα ζευγάρι, φτάνει να έχει παιχνιδιάρικη διάθεση...

Μαρίνα Μόσχα
Ψυχοθεραπεύτρια, Συνεργάτης του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας του Θάνου Ασκητή

Κάντε τις ερωτήσεις σας στην Ψυχοθεραπεύτρια της σελίδας μας εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved