SUMMER CALLING: Αυτά είναι τα πιο… δροσιστικά σνακ για τα μικρά σου

Κι όμως, πριν καν το καταλάβουμε, οι κρύοι μήνες του χειμώνα ανήκουν πια στο παρελθόν!

SUMMER CALLING: Αυτά είναι τα πιο… δροσιστικά σνακ για τα μικρά σου

Το καλοκαίρι που τόσο πολύ περιμέναμε είναι ήδη εδώ και η θερμοκρασία όσο πάει και ανεβαίνει. Αυτό σημαίνει πως σταδιακά, θα πρέπει να προσαρμοστούμε, τόσο εμείς όσο και τα μικρά μας στις νέες καιρικές συνθήκες. Θα κατεβάσουμε από τις «πάνω» ντουλάπες τα κοντομάνικα, τα σορτσάκια και τα φορέματα, τα βράδια θα αφήνουμε ένα «τσακ» ανοιχτό το τζάμι και μαζί με όλα αυτά που θα αλλάξουν, η διατροφή μας θα πρέπει να προσαρμοστεί και εκείνη στα νέα δεδομένα.

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που παρότι τα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο και είναι απαλλαγμένα από εξωσχολικές δραστηριότητες, παραμένουν εξίσου δραστήρια όσο το χειμώνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέφτουν πολύ αργότερα για ύπνο από ό,τι τους χειμερινούς μήνες που πρέπει να σηκωθούν νωρίς το πρωί για να προλάβουν το κουδούνι. Αυτό άμεσα συνεπάγεται πως ο οργανισμός τους έχει μεγαλύτερη ανάγκη από πλούσια γεύματα που θα τους χαρίζουν ενέργεια! Πόσο μάλλον να είναι και δροσιστικά, για τον αφόρητο καύσωνα. Αν ψάχνεις την απολαυστική «λύση» που θα λατρέψει το μικρό σου, αυτή δεν είναι άλλη από τα νέα παγωτά Kinder, που υπόσχονται να δώσουν στο φετινό καλοκαίρι, την πιο λαχταριστή και γλυκιά γεύση!

pagota kinder 8



Η παιδική απόλαυση που τόσο πολύ αγάπησες όταν ήσουν μικρή και που συνεχίζεις να εμπιστεύεσαι ακόμη και αν μεγάλωσες… λιγουλάκι, «επιστρέφει» αυτή τη φορά και από το ράφι… μετακομίζει κατευθείαν στην κατάψυξη, έτοιμη να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα απολαυστικό ταξίδι χωρίς επιστροφή! Η αγαπημένη μας Kinder, κυκλοφόρησε δύο διαφορετικές επιλογές με κύριο συστατικό τους το γάλα, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό σνακ για τους μικρούς μας φίλους, γιατί όχι και για εμάς. Σημαντικό είναι να επισημάνουμε πως το γάλα, είναι ένα ζωτικό συστατικό το οποίο πρέπει απαραίτητα να συμπεριλαμβάνεται στη διατροφή των παιδιών, καθώς είναι ο «θαυματουργός» παράγοντας που ενισχύει τη βέλτιστη ανάπτυξη και δομή των οστών τους, ενώ λειτουργεί ως «σύμμαχος» για την υγεία του νευρικού τους συστήματος. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερο γάλα, τόσο το καλύτερο για τα αγγελούδια μας!

pagota kinder 9



Αν αναρωτιέσαι λοιπόν ποιος θα είναι η καλύτερη παρέα τις «καυτές» μέρες που θα ακολουθήσουν, μπορείς να διαλέξεις ή το γευστικό ξυλάκι Kinder, με πλήρες παστεριωμένο γάλα και επικάλυψη από εκλεκτή σοκολάτα γάλατος πρώτη ποιότητας, όπως πάντα άλλωστε, ή το πλούσιο κρεμώδες σάντουιτς από 40% πλήρες παστεριωμένο γάλα και δύο τραγανά μπισκότα πέντε διαφορετικών δημητριακών στο πάνω και στο κάτω μέρος. Κυκλοφορούν σε ατομικές αλλά και οικογενειακές συσκευασίες των δέκα και έξι τεμαχίων αντίστοιχα, για να τα απολαμβάνει παρέα όλη η οικογένεια!

pagota kinder 10



Μπορεί ο τερματισμός της σχολικής χρονιάς και η έλευση του καλοκαιριού, να σου προκαλούν ανησυχία και να αγχώνεσαι πως το μικρό σου θα χάσει το πρόγραμμά του στο φαγητό, πως θα αρχίσει να τρέφεται απρόσεκτα κάνοντας λάθος επιλογές, όμως με τις νέες δροσιστικές και κυρίως γευστικές προτάσεις Kinder, να είσαι σίγουρη πως τα πάντα θα παραμείνουν υπό έλεγχο! Πίστεψέ με, εσύ θα έχεις πάντα μία γρήγορη και θρεπτική «λύση» στην κατάψυξη για τις φορές που θα παραπονιέται πως πεινάει, και το αγγελούδι σου θα προσαρμοστεί με ευχαρίστηση στις νέες καλοκαιρινές συνήθειες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved