Αυτή είναι η… παγωτολιχουδιά που θα φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους

Νομίζω πως η μεγαλύτερη χαρά για κάθε μανούλα, είναι όταν μπορεί να μοιράζεται εμπειρίες και μικρές χαρές της ζωής μαζί με τα μικρά της. Αυτό θα μπορούσε να είναι από μία ταινία κινουμένων σχεδίων, μία ζωγραφιά που δημιούργησαν από κοινού, έναν περίπατο μέχρι το κοντινότερο πάρκο, ακόμη και ένα πεντανόστιμο γεύμα!

Αυτή είναι η… παγωτολιχουδιά που θα φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους

Ωστόσο, οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, το χάσμα των ηλικιών, ο ελεύθερος χρόνος μας, ο οποίος όσο πάει και περιορίζεται, δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε όσο θα θέλαμε τη συντροφιά των παιδιών μας. Ακριβώς για αυτό, πρέπει εμείς διαρκώς να «εφευρίσκουμε» λόγους και τρόπους για να μπορούμε να μοιραζόμαστε κοινό χρόνο μαζί τους!

Φέτος ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να πας, ούτε να ψάξεις πολύ μακριά για να ανακαλύψεις τη λαχταριστή αφορμή που θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με τα μικρά σου, αρκεί να ανοίξεις την… κατάψυξη ή να πάτε παρέα μέχρι το κοντινότερο περίπτερο της γειτονιάς σας! Εκεί βρίσκεται η «δροσιστική» λύση που αυτό το καλοκαίρι θα φέρει κοντά μικρούς και μεγάλους και δεν είναι άλλη από τα παγωτά Kinder.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη σοκολάτα που εκτός από εμάς, εμπιστεύεται με «κλειστά» μάτια κάθε μανούλα, κυκλοφορεί για πρώτη φορά δύο μοναδικές γευστικές προτάσεις με βασικό συστατικό τους το γάλα. Δημιουργεί έτσι το πιο νόστιμο παγωτό, το ιδανικό σνακ, το οποίο μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, όλες τις ώρες της μέρας.

kinder pagoto 1


Η πρώτη επιλογή, που θα λατρέψουμε χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι το Kinder παγωτό ξυλάκι, το οποίο αποτελείται από πλήρες παστεριωμένο γάλα σε συνδυασμό με ακαταμάχητη επικάλυψη από εκλεκτή σοκολάτα γάλακτος. Από την άλλη, το τραγανό και απολαυστικότατο Κinder παγωτό σάντουιτς, βασίζεται στα καλύτερα συστατικά, όπως άλλωστε και κάθε προϊόν Kinder. Δημιουργώντας ένα κρεμώδες πλούσιο «στρώμα» παγωτό γάλακτος από 40% πλήρες παστεριωμένο γάλα και τοποθετώντας πάνω κάτω δύο μπισκότα με πέντε διαφορετικά δημητριακά να είσαι σίγουρη πως μάλλον θα χρειαστείτε την οικογενειακή συσκευασία. Ναι! Και οι δύο προτάσεις, εκτός από την ατομική συσκευασία, διατίθενται και σε οικογενειακή, με έξι τεμάχια στο Kinder παγωτό ξυλάκι και δέκα στο Kinder παγωτό σάντουιτς.

kinder pagoto 2

Μην χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο! Το φετινό καλοκαίρι, θα έχει την ίδια αξέχαστη γεύση που «κρύβεται» πίσω από κάθε παιδική σου ανάμνηση. Η νέα λαχταριστή σειρά παγωτών Kinder, μπορεί να είναι πλούσια σε διατροφική αξία και συνεπώς ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει στα μικρά μας το καλύτερο, η αλήθεια όμως είναι πως καμία, μα καμία μανούλα δεν θα μπορέσει να της αντισταθεί. Με αυτόν τον τρόπο, θα γίνει η πιο γλυκιά αφορμή, να αρχίζεις να μοιράζεσαι ακόμη περισσότερες στιγμές με τα παιδιά σου. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να κάνετε παρέα ένα… σούπερ «δροσιστικό» διάλλειμα από την καθημερινότητα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved