Συνταγή για την πιο αφράτη πατατόπιτα!

Οι πατάτες σε οποιαδήποτε μορφή τους είναι από τα φαγάκια που τα παιδιά αγαπούν.

Συνταγή για την πιο αφράτη πατατόπιτα!

Ένα εύκολο και πεντανόστιμο σνακ είναι η πατατοπιτα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας.

ΥΛΙΚΑ
- 1 δόση φύλλο σφολιάτας
- 2 κιλά πατάτες
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- 1 πράσο
- 1 κούπα αλεύρι
- Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού καθαρίσουμε τις πατάτες τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες αφού τις έχουμε καθαρίσει. Προσθέτουμε το πράσο, το αλεύρι, και 3/4 κούπας λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και έπειτα στρώνουμε τα όλα τα φύλλα και τοποθετούμε τη γέμιση απλώνοντας την ώστε να πάει παντού. Ψήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για περίπου μια ώρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved