Άκης Πετρετζίκης: Τάρτα με κατσικίσιο τυρί και μαύρα μούρα
Απίθανος συνδυασμός γεύσεων σε ένα λαχταριστό έδεσμα.
Έχετε καλεσμένους στο σπίτι και θέλετε να ετοιμάσετε ένα πρωτότυπο πιάτο που θα τους εντυπωσιάσει; Και σήμερα, ο Άκης Πετρετζίκης μας δίνει τη λύση με μία ευφάνταστη συνταγή. Τάρτα με κατσικίσιο τυρί και μαύρα μούρα, δύο υλικά που όταν συνδυαστούν χαρίζουν ένα απίθανο γευστικά αποτέλεσμα.
Υλικά:
- 1 έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
- 1 κρόκο, για το άλειμμα
- 30 γρ. ρόκα
- 120 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 100 γρ. μπέικον, σε φέτες
- 4 αβγά, μέτρια
- 60 γρ. γάλα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- πιπέρι
- 80 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
Για το σερβίρισμα
- ρόκα, τα φύλλα
Δείτετη διαδικασία στο akispetretzikis.com