Αν ξέρεις να ψήνεις κέικ τότε σίγουρα μπορείς να φτιάξεις αυτές τις τούρτες γενεθλίων (pics)

Δεν το έχεις με τις τούρτες; Κι όμως αν ξέρεις να φτιάχνεις κέικ μπορείς να καταφέρεις να φτιάξεις όλα τα παρακάτω σχέδια που βρήκαμε για εσένα.

Αν ξέρεις να ψήνεις κέικ τότε σίγουρα μπορείς να φτιάξεις αυτές τις τούρτες γενεθλίων (pics)

Το παιδί σου, σου ζητά απεγνωσμένα μια τούρτα από τα χεράκια σου αλλά εσύ δυστυχώς δεν έχεις ταλέντο στην διακόσμηση και πιστεύεις ότι θα αποτύχεις αν αρχίσεις να τη φτιάχνεις;

Αν ναι, τότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί υπάρχουν τούρτες με 0 βαθμό δυσκολίας που μπορείς να τις φτιάξεις. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις; Είναι απλά να φτιάχνεις κέικ.

Ναι, ναι, καλά διαβάζεις. Αν ξέρεις να φτιάχνεις κέικ και μάλιστα έχεις μια συνταγή που πετυχαίνεις κάθε φορά που τη φτιάχνεις, τότε μπορείς να φτιάξεις την πιο όμορφη τούρτα για το μικρό σου βλασταράκι.

Εμείς ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τις πιο όμορφες, τις πιο ντελικάτες και τις πιο εύκολες σε διακόσμηση τούρτες. Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, είτε πρόκειται για απλά κεκάκια διακοσμημένα με βουτυρόκρεμα (δείτε εδώ πώς θα τη φτιάξετε) είτε πρόκειται για κέικ με απλή σαντιγί, λιωμένη κουβερτούρα και ζαχαρωτα.

Ποτέ άλλοτε μια τούρτα δεν ήταν τόσο εύκολη. Δείτε τα υπέροχα σχέδια στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved